Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Dunlop GRANDTREK AT3 gumiabroncs


DUNLOP Grandtrek AT3

Alacsony zajszint és kényelem az országúton csakúgy, mint nehéz terepen – ezt nyújtja a Grandtrek AT3. Manapság a négykerék-meghajtás szerelmesei gyakran legalább annyit vezetnek aszfalton, mint nehéz terepen. A Dunlop, a nagyteljesítményû gumiabroncsok szakértõje nekik fejlesztette ki az új Grandtrek AT3 4x4 / SUV nyári gumit, mely az országúton és az erdei utakon egyaránt kiemelkedõ vezetési élményt biztosít.

Az új Grandtrek AT3 a Dunlop többi termékéhez hasonlóan elsõ osztályú teljesítményt nyújt: kivételes tapadást és irányíthatóságot minden terepen. Alacsony zajszint, megnövelt tartósság és kényelem jellemzik az új abroncsot, mely a legnehezebb útviszonyok mellett is kiválóan bizonyít.

A versenypályákról az utakra
A Dunlop „versenypályáról a közutakra” fejlesztési filozófiája számos díjnyertes abronccsal ajándékozta már meg a vezetés szerelmeseit. Az új Grandtrek AT3 megalkotásakor a Dunlop mérnökei arra törekedtek, hogy a terepen és az utakon egyformán tökéletesen teljesítõ gumiabroncs a vezetési élmény terén se hagyjon kívánnivalót maga után. Ennek érdekében mind a futókeverék, mind a mintatervezés során számos újításra volt szükség.

A Dunlop fejlesztõcsapata a futófelület tartósságára, a nedves utakon nyújtott teljesítményre, a tapadásra, a zajszintre és a vezetési kényelemre koncentrált – mindenfajta útviszonyt figyelembe véve. A Dunlop Grandtrek AT3 szögletes futófelületének köszönhetõen egyenletesebben kopik, mivel a nyomáseloszlás is homogénebb. Ezáltal a gumiabroncs élettartama jelentõsen megnõ.

Akik komolyan veszik az autóvezetést, azért döntenek a Dunlop gumik mellett, mert kiválóan tapad és nagy sebesség mellett is megbízhatóan irányítható. A Grandtrek AT3 innovatív megoldásaival megkönnyíti a vezetõ dolgát akár nedves vagy homokos talajon is, és szinte elsimítja az úthibákat.

Terepen is nyugodt lehet
A defekt veszélye állandóan fenyeget az országúton csakúgy, mint a köves hegyi utakon. A Grandtrek AT3 megerõsített szerkezete jobban ellenáll az éles tárgyak okozta sérüléseknek, így a vezetõ a legnehezebb terepen is nyugodt lehet. A gumiabroncsok kifejlesztésekor a Dunlop mérnökei a kényelmi szempontokat is figyelembe veszik – ezek közé tartozik úgy a kinti, mint a kocsi belsejében érzékelhetõ zajszint csökkentése. A Grandtrek AT3 „kettõ az egyben” váll blokkjai minden eddiginél csendesebb futást biztosítanak.

„A legigényesebb autóvezetõknek is meg tudjuk adni, amit elvárnak egy gumiabroncstól, mivel a Dunlop a versenypályákon is sikeres és szenvedéllyel fejleszti a nagy teljesítményû abroncsait” - mondja Frédéric Schilling, a Dunlop EMEA régióért felelõs termékigazgatója. „A Grandtrek AT3 is azt bizonyítja, hogy senki nem veszi nálunk komolyabban a nagyteljesítményû gumik fejlesztését. A Grandtrek AT3 az utakon csakúgy, mint terepen, a legszélsõségesebb körülmények között is tökéletes vezetési élményt nyújt” – teszi hozzá a termékigazgató.

Dunlop GRANDTREK AT3 Nyári gumi 15 coll


Dunlop GRANDTREK AT3 Nyári gumi 16 coll


Dunlop GRANDTREK AT3 Nyári gumi 17 coll


idopontfoglalas

Webáruházaink

Motorgumi áruházunk is érdekelheti!

motorgumi banner kicsiAlufelni webáruházunk

alufelni banner kicsi

 

Nyitva tartás

Taylor Gumi-, és Klímaszervíz Kft

1194 Budapest Méta u. 13.

Tel: 061-280 6567

E-mail: info@taylorgumi.hu

Nyitva tartás:

H: 8-17h 

K: 8-17h

SZ: 8-17h

CS: 10-20h

P: 8-17h

SZ-V: Zárva

Szezonos nyitva tartás (tavaszi és őszi átállás):

H-SZ.:8-20h

point s katyugarancia logo