Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-347-0293   

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Vredestein Ultrac Sessanta XL
245/40R17

   Nyári gumi

Méret: 245/40R17   Prémium  
Súlyindex: 95 Sebességindex: Y
Info: F,C,1,067,dB
Készleten
Cikkszám:8714692187179
37990 Ft
+ -
Értékelés: Még nincs értékelés
GARANCIA
14 napos pénz visszafizetési garancia
Szállítás
Személyes átvétel a telephelyen: INGYENES
Futárszolgálat: - 800Ft/db!
Szerelés
Szakszervizünkben kedvezményesen felszereljük!
Ügyfélszolgálat
+36 1-347-0293

Hasonló gumiabroncsok

Hasonló abroncsok ebben a méretbenLeírás

Vredestein Ultrac Sessanta Nyári Gumi

Ultrac Sessanta: Amikor az innováció és a dizájn találkozik.
A Vredestein Ultrac Sessanta abroncsa a legújabb ász a legnagyobb teljesítményû gépkocsikhoz való Ultra High Performance (UHP) abroncsok szegmensében. A Sessantát az Ultrac-sorozat erõsségeit továbbfejlesztve terveztük meg, így még kiválóbban viselkedik kanyarban és egyenes úton egyaránt. A Giugiaro Design Iroda innovatív mintázattal látta el az Ultrac Sessanta abroncsot, amelynek hosszanti mintázata világosan közli, hogy ennél az abroncsnál bizony a teljesítmény áll az elsõ helyen. A Sessanta elnevezés pedig arra utal, hogy a Vredestein hatvan éve mûködik a hollandiai Enschedében. A Vredestein és a Giugiaro Design egyedülálló együttmûködése tiszteletére a hatvan szó olaszul szerepel, így lett az abroncs neve Sessanta. Parametrikus kidolgozás - a rajzasztaltól a polcig Az Ultrac Sessanta parametrikus tervezésû abroncs, ami azt jelenti, hogy a mintázat kiképzését, alakját és körvonalát matematikai képletek segítségével optimalizáltuk minden egyes méretre vonatkozóan. Más szóval, az Ultrac Sessanta maximális tervezési pontosságot kínál.
JELLEMZÕK   ELÕNYÖK
Innovatív dizájn, kifinomult vonalvezetés   Jobb teljesítmény, egyedülálló megjelenés
Parametrikus mintázat  Optimális tervezés: a profil, a szerkezet, és a mintázat vonalai az egyes méretekhez tartozó matematikai egyenletekhez igazodnak
Handling Tuned Tread Compound (HTTC) - viselkedés-központú keverék a mintázatban  Rendkívül erõs tapadás, amely nagyobb kanyarsebességet tesz lehetõvé. Lehetõség az óvatos korrigálásra kanyarodás közben
HTS+ (Handling Tuned Sidewall - viselkedés-központú oldalfal) robosztus külsõ vállrésszel és vaskos oldalfallal  Rendkívül közvetlen kormánymozgás. Optimális tapadás
Két rayon vázréteg, amely stabillá és robosztussá teszi az abroncsot  Maximális ellenállás az oldalirányú erõkkel szemben. Jobb irányíthatóság vészhelyzetekben

Vredestein gumiabroncsok

Minõség több mint fél évszázada 
A Vredestein Banden B.V. különleges vállalat: a függetlenség, a piacközpontúság, a kreativitás és a rugalmasság példátlan elegye. 
A Vredestein stratégiája kristálytiszta: optimális ár/érték aránnyal rendelkezõ abroncsokat kívánnak gyártani. 
Gyors döntések Közepes méretû, független abroncsgyártóként a Vredestein a horizontális szervezeti felépítésben találta meg az említett stratégia megvalósításának legjobb formáját. 
A döntéseket így gyorsan és megbízhatóan lehet meghozni, emellett az új termékek fejlesztése is gyorsabban történik. 

Széles termékskála 
Az elmúlt években realizált komoly beruházásoknak köszönhetõen csúcskategóriás gyártóberendezések mûködnek az Enschedében lévõ egységben. 
A gyár tökéletesen felszerelt arra az összetett folyamatra, amit a hihetetlenül sokféle abroncs egy helyen történõ gyártása jelent. Itt készülnek ugyanis a nyári, a téli, és az egyre népszerûbb négyévszakos abroncsok, továbbá a kisteherautókra, a traktorokra, valamint egész sor mezõgazdasági és ipari berendezésre való abroncsok is. 
No és persze a Vredestein egyedi pótkereke is itt készül.

Habár már 1909 óta foglalkozik gumitermékek gyártásával, a modern Vredestein vállalat csak 1946-ban alakult meg. Akkor is és azóta is a Vredestein Tyres B.V. elkötelezett a személygépkocsikra, valamint mezõgazdasági és ipari berendezésekre való gumiabroncsok fejlesztése, gyártása, értékesítése és terjesztése iránt. 
Az enschedei üzem a Vredestein és a BF Goodrich által alapított holland-amerikai vegyesvállalatként indult útjára.

Vélemények

Legújabb értékelések

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 0, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólások