Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Barum Bravuris 4x4 gumiabroncs


Barum Bravuris 4X4

A Barum Bravuris 4X4 a rendkívûl népszerû Bravuris típus, négy kerék meghajtású jármûvekre fejlesztett váltoazata.
BIZTONSÁG
Jó iránytartás nedves úton is, jó vízelvezetés, csökkentett vízenfelúszási veszély, precíz reagálás a gyors kormánymozdulatokra is. Nagyon biztonságos kanyarvétel.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM
Alacsony gördülési elenállása miatt, halk futás, fokozott komfortérzet. Rendkívül nagy tartóssága növeli az élettartamát.

BARUM BELT SYSTEM
A Bravuris lapos övszerkezete (Barum Belt System) révén, a teljes futófelületen egyenletes nyomáseloszlás alakul ki, amely az abroncs hosszú élettartama során - ellentétben a hagyományos abroncsokkal - mindvégig egyenletes kopást eredményez.
A kopást tovább csökkenti az új anyagösszetétel, amelynek "fõszereplõje" a korszerû szilika. Az optimalizált mintázat, kombinálva a lapos övvonallal egyenletes nyomáseloszlást biztosít.
Ez csökkenti a kopást és növeli a gumiabroncs futásteljesítményét.

BIZTONSÁGOS
A merev oldalfalnak és a széles kozépsõ bordának köszönhet?en pontosak a kormányzási reakciók és tökéletes az egyenfutás.

FELÚSZÁS NÉLKÜL
A H/V/Z kategóriák számára gyártott nyári abroncs mélyen benyúló kapaszkodó bordái rendkívül jó vízelvezetést biztosítanak, ami az autósok rémét, az aquaplaning kialakulásának veszélyét számottevõen lecsökkenti. A két, egymástól eltérõ mintázattal készülõ abroncs igen stabil vállblokkokkal rendelkezik, amelyek elõnye az erõs, húzós kanyarokban jelentkezik elsõsorban, különösen nagyobb tempóknál. Az oldalsó csatornák, amelyek a futófelület közepéig nyúlnak, kitûnõ vízelevezetést biztosítanak és csökkentik a vizenfelúszás veszélyét. HALK A stabil, kiegyenlített futóbordák és peremek sima, csendes gördülést nyújtanak, ezáltal csökkentve a zajt és növelve a vezetési komfortot.

Barum Bravuris 4x4 Nyári gumi 15 coll


Barum Bravuris 4x4 Nyári gumi 16 coll


Barum Bravuris 4x4 Nyári gumi 17 coll


Barum Bravuris 4x4 Nyári gumi 18 coll