Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Bridgestone Blizzak LM30 gumiabroncs


Bridgestone BLIZZAK LM30

ALACSONY ZAJSZINT

A Bridgestone legújabb szimulációs technológiájával tervezték, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson téli körülmények között, a zajkibocsátást minimálisra csökkentve.

NAGY TELJESÍTMÉNY

Kivételes vonóerõ és kezelhetõség hóban és nedves úton. Hosszú futásteljesítmény, ellenáll a rendellenes kopásnak. Rendkívül csendes és nagyon tartós. Precíz kormányzás téli körülmények között a vízen futás kockázatának csökkentése mellett.

A Blizzak LM-30 számos típusú családi kis- és középkategóriás autóra szerelhetõ, T- és H sebesség indexû kivitelben. Biztonságos téli vezetést nyújt havas és jeges útviszonyok között, és rövid féktávolságot biztosít hókásás vagy nedves úton.


Precíz visszajelzés
Különleges jellemzõi: új 3D mikromintaárok a középsõ bordán az extra tapadásért és mintablokk-merevségért, fokozott élsûrûség a központi területen a sûrû havon és jégen való maximális kapaszkodó készségért, valamint Z-alakú kampócskák, melyek minden irányban növelik az élhatást és a hószelõ erõt.

  •  
    • Új fejlesztésû aszimmetrikus mintázatának köszönhetõen nagyszerûen tapad havon és jégen
    • A mintablokkok/mintaárkok optimális elosztása révén az abroncs havas, vizes és száraz úton is jól teljesít
    • A szilikával megerõsített összetételû futófelület kellõ vonóerõt és fékezõerõt biztosít téli körülmények között
    • Robusztus, tartós felépítése összehangolt tulajdonságokat, kényelmes irányíthatóságot eredményez

A Bridgestone új Blizzak LM-30 abroncsa fokozottan környezetbarát és gazdaságos. A karkasz alakjának és az övszerkezet optimalizálásának köszönhetõ kisebb súlyuk miatt 16 százalékkal csökkent az abroncsok gördülési ellenállása, és így 2,5 százalékkal csökkent az üzemanyag-fogyasztás, valamint 4.5 g/km-rel kisebb lett a széndioxid kibocsátás. Az LM-30 és LM-35 abroncsnál több mint 1dB-lel csökken a külsõ, 2dB-lel a belsõ zajszint.