Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Dunlop GRANDTREK AT3 gumiabroncs


DUNLOP Grandtrek AT3

Alacsony zajszint és kényelem az országúton csakúgy, mint nehéz terepen – ezt nyújtja a Grandtrek AT3. Manapság a négykerék-meghajtás szerelmesei gyakran legalább annyit vezetnek aszfalton, mint nehéz terepen. A Dunlop, a nagyteljesítményû gumiabroncsok szakértõje nekik fejlesztette ki az új Grandtrek AT3 4x4 / SUV nyári gumit, mely az országúton és az erdei utakon egyaránt kiemelkedõ vezetési élményt biztosít.

Az új Grandtrek AT3 a Dunlop többi termékéhez hasonlóan elsõ osztályú teljesítményt nyújt: kivételes tapadást és irányíthatóságot minden terepen. Alacsony zajszint, megnövelt tartósság és kényelem jellemzik az új abroncsot, mely a legnehezebb útviszonyok mellett is kiválóan bizonyít.

A versenypályákról az utakra
A Dunlop „versenypályáról a közutakra” fejlesztési filozófiája számos díjnyertes abronccsal ajándékozta már meg a vezetés szerelmeseit. Az új Grandtrek AT3 megalkotásakor a Dunlop mérnökei arra törekedtek, hogy a terepen és az utakon egyformán tökéletesen teljesítõ gumiabroncs a vezetési élmény terén se hagyjon kívánnivalót maga után. Ennek érdekében mind a futókeverék, mind a mintatervezés során számos újításra volt szükség.

A Dunlop fejlesztõcsapata a futófelület tartósságára, a nedves utakon nyújtott teljesítményre, a tapadásra, a zajszintre és a vezetési kényelemre koncentrált – mindenfajta útviszonyt figyelembe véve. A Dunlop Grandtrek AT3 szögletes futófelületének köszönhetõen egyenletesebben kopik, mivel a nyomáseloszlás is homogénebb. Ezáltal a gumiabroncs élettartama jelentõsen megnõ.

Akik komolyan veszik az autóvezetést, azért döntenek a Dunlop gumik mellett, mert kiválóan tapad és nagy sebesség mellett is megbízhatóan irányítható. A Grandtrek AT3 innovatív megoldásaival megkönnyíti a vezetõ dolgát akár nedves vagy homokos talajon is, és szinte elsimítja az úthibákat.

Terepen is nyugodt lehet
A defekt veszélye állandóan fenyeget az országúton csakúgy, mint a köves hegyi utakon. A Grandtrek AT3 megerõsített szerkezete jobban ellenáll az éles tárgyak okozta sérüléseknek, így a vezetõ a legnehezebb terepen is nyugodt lehet. A gumiabroncsok kifejlesztésekor a Dunlop mérnökei a kényelmi szempontokat is figyelembe veszik – ezek közé tartozik úgy a kinti, mint a kocsi belsejében érzékelhetõ zajszint csökkentése. A Grandtrek AT3 „kettõ az egyben” váll blokkjai minden eddiginél csendesebb futást biztosítanak.

„A legigényesebb autóvezetõknek is meg tudjuk adni, amit elvárnak egy gumiabroncstól, mivel a Dunlop a versenypályákon is sikeres és szenvedéllyel fejleszti a nagy teljesítményû abroncsait” - mondja Frédéric Schilling, a Dunlop EMEA régióért felelõs termékigazgatója. „A Grandtrek AT3 is azt bizonyítja, hogy senki nem veszi nálunk komolyabban a nagyteljesítményû gumik fejlesztését. A Grandtrek AT3 az utakon csakúgy, mint terepen, a legszélsõségesebb körülmények között is tökéletes vezetési élményt nyújt” – teszi hozzá a termékigazgató.