Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Fulda Ecocontrol gumiabroncs


Fulda EcoControl - Hosszútávú fuvarozás

A Fulda EcoControl nagyteljesítményû acél radiálabroncs nagytávolságú teherszállításhoz és buszokon történõ alkalmazáshoz. Nagy futásteljesítmény, alacsony zaj, a lehetõ legkisebb üzemanyag-fogyasztással Speciális kormányszög alkalmasság.

Fulda EcocontrolAz új fejlesztésû aszimmetrikus mintázatú Eco control a biztonság és a gazdaságosság legfontosabb szempontjait figyelembe véve került le a tervezõasztalról. Az elnevezésben olvasható „Eco” a gazdaságosságra, a „Control” pedig a gumi kiváló tapadási tulajdonságaira utal.

Az új típusú szilika tartalmú keveréknek köszönhetõen az mozgási energia a gumi teljes futófelületén eloszlik, ezáltal megnöveli az abroncs aszfalttal való érintkezési felületét, illetve csökkenti a szükséges fékútat.
A gumi széles mintáinak köszönhetõen javul a futásteljesítmény.

A Fulda EcoControl új fejlesztésû mintájából adódóan minimalizálja a gördülési ellenállást a nedves, vizes úton, ezáltal jobb tapadást biztosít, és csökkenti a fogyasztást ami által kevesebb CO2 kerül a levegõbe.

Egy Fulda belsõ teszt szerint az EcoControl hozzávetõlegesen 6%költség megtakarítást jelent kilométerenként, fõ versenytársaival összehasonlítva.

A Fulda EcoControl fõbb tulajdonságai:

  • Rövid fékút nedves úton
  • magas futásteljesítmény
  • üzemanyagtakarékosság

Teszteredmények:

- ADAC 2008 - 175/65R14-ben "különösen ajánlott"

Fulda EcoControl Nyári gumi 13 coll


Fulda EcoControl Nyári gumi 14 coll


Fulda EcoControl Nyári gumi 15 coll