Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Goodyear CARGO VECTOR gumiabroncs


Goodyear Cargo Vector
A négy évszakos kisteherautóabroncs


A kisteherautók négyévszakos abroncsa, mely a piacvezetõ Goodyear tapasztalatait ötvözi egy gumiabroncsba. A CargoVectorral még a rossz idõ is elviselhetõ, legyen szó esõrõl vagy sárról. Télen az abroncs jó tapadást biztosít hóban is, megõrzve nyári jó tulajdonságait.

A Cargo Vector olyan blokk konstrukcióval rendelkezik, amely az univerzális tapadás biztosítása érdekében, folyamatos felületi kapaszkodást biztosít úgy, hogy közben innovatív központi blokkjai több irányban növelik a kapaszkodó élek számát, ez különösen téli viszonyok esetén elõnyös. A rézsutos vállrész blokkok folyamatos útkontaktust biztosítanak annak érdekében, hogy így az egész gumiabroncs vonatkozásában egyenletes kopást lehessen elérni. Végül, a széles hosszirányú bevágások fontos szerepet töltenek be a víz- vagy hó kiszorításban, az akvaplaning jelenséggel szembeni ellenállás biztosításában és a nedves havon mutatott jobb teljesítmény elérésében.

Összetevõk

Az anyagok, melyekbõl a gumiabroncsok készülnek, illetve ezek az anyagok mit jelentenek a teljesítmény, a biztonság és a környezet szempontjából.

A legjobb nedves és hó szilika anyagkeverék

Új gumi polimerünk a legjobb kapaszkodási képességet kínálja, amely 'odaragad' az útfelülethez és így nedves és száraz feltételek esetén egyaránt kiváló teljesítményt produkál. Így a Goodyear vágó-él szilika anyagkeveréke az esõtõl átázott utakon is biztosan az úton tartja a gumiabroncsokat.

A Cargo Vector jellemzõi

  • Tapadás minden útviszony mellett
  • Kitûnõ téli teljesítmény
  • Egyenletes kopás
  • Jobb teljesítmény télen, oldal irányúcsúszás veszélyének csökkenése
  • Aquaplaning ellenállás és jobb teljesítmény nedves hóban      

Goodyear Cargo Vector Négyévszakos 14 coll


Goodyear Cargo Vector Négyévszakos 16 coll