Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Goodyear EFFICIENTGRIP gumiabroncs


Goodyear EfficientGrip Gumiabroncs

Megnõ az egy tank üzemanyaggal elérhetõ futásteljesítmény


A Goodyear új EfficientGrip típusának bemutatása; az egyéb teljesítmények romlása nélkül kisebb fogyasztást eredményezõ gumiabroncs. Rendelkezik mindazzal a nagyszerû kezelhetõséggel és fékezési képességgel, amit egy Goodyear gumiabroncstól elvárhatunk, ugyanakkor a kitûnõ gördülési ellenállásnak köszönhetõen kitûnõ a futásteljesítmény és kisebb az üzemanyag-fogyasztás. Az új EfficientGrip gumiabroncs az üzemanyag-megtakarítási technológiájával fokozott vezetési teljesítményt ad, eközben megteszi a magáét a környezetért - és ezzel együtt az ÖN pénztárcájáért is!

Csökkenti az üzemanyag-fogyasztást egyéb teljesítmények csökkenése nélkül

 Az EfficientGrip gumiabroncsot az üzemanyag-megtakarítási technológiával összességében még inkább környezetbarát gumiabroncsnak tervezték. A gumiabroncs új formája és új szerkezete hozzájárul a kisebb súlyhoz és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. A szerkezet innovatív anyagai tovább csökkentik a gördülési ellenállást és ezzel az üzemanyag-fogyasztást. Ezen kívül a számítógéppel optimált mintázat és a futókeverék új generációja kitûnõ futásteljesítményt eredményez.

Az EfficientGrip nem csak környezetbarát minõséget, hanem magas szintû vezetési kényelmet is nyújt. A változó blokkszög és az áttervezett blokkelrendezés következtében a hangfrekvenciás csúcsok hallhatóan csökkentek. Ez csökkenti a teljes hangkibocsátást és a csendesebb haladás révén nagyobb vezetési kényelmet nyújt.
A nagyszerû környezetvédelmi eredmények mellett az EfficientGrip gumiabroncs megadja azt a kitûnõ teljesítményt, amire a vezetõknek száraz és nedves úton egyaránt szükségük van. Mindenekelõtt ha nedves vagy száraz úton való fékezésrõl van szó, ez a gumiabroncs megveri a megvizsgált konkurens gumiabroncsok többségét.
Az EfficientGrip és az üzemanyag-megtakarítási technológia választásával kielégíthetõk a gépkocsivezetõk új elvárásai, a kis üzemanyag-fogyasztás és nagy futásteljesítmény fontos szempontjai. Kategóriájában az EfficientGrip adja a legkisebb gördülési ellenállást, ezáltal üzemanyagot és pénzt takarít meg. Ezen kívül száraz és nedves úton egyaránt kitûnõen teljesít.
 
A Goodyear EfficientGrip gumiabroncsát megvizsgálta a TÜV SÜD Automotive független német vizsgáló és tanúsító intézet és négy vezetõ versenytárssal összehasonlítva megmérte az EfficientGrip elõnyeit*.
 
Négy vezetõ versenytárs átlagos teljesítményével összehasonlítva. Megvizsgálta a TÜV SÜD Automotive 2009 márciusában; Gumiabroncs mérete: 205/55R16; Tesztautó: VW Golf; Jelentés száma: 76236753


TÜV SÜD Automotive vizsgálati eredmények:

  • 49%-kal jobb futásteljesítmény (szabadonfutó vagy nem hajtott tengelyen)*
  • 13%-kal jobb gördülési ellenállás*
  • 8%-kal jobb futásteljesítmény (hajtott tengelyen)*
  • 2 %-kal rövidebb féktávolság nedves és száraz útfelületen*
  • 2 %-kal jobb kezelhetõség nedves útfelületen
  • 1,9 %-kal kisebb üzemanyag-fogyasztás*

 

Goodyear Efficientgrip Nyári gumi 15 coll


Goodyear Efficientgrip Nyári gumi 16 coll


Goodyear Efficientgrip Nyári gumi 17 coll


Goodyear Efficientgrip Nyári gumi 18 coll


Goodyear Efficientgrip Nyári gumi 19 coll


Goodyear Efficientgrip Nyári gumi 20 coll