Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Goodyear Cargo Vector
205/75R16

  

Méret: 205/75R16   Prémium  
Súlyindex: 110 Sebességindex: R
Cikkszám:573157
40690 Ft
Értékelés: Még nincs értékelés
GARANCIA
14 napos pénz visszafizetési garancia
Szállítás
Személyes átvétel a telephelyen: INGYENES
Futárszolgálat: - 1250Ft/db!
Ügyfélszolgálat
+36 1-280-6567

Hasonló gumiabroncsok

Hasonló abroncsok ebben a méretbenLeírás

Goodyear Cargo Vector
A négy évszakos kisteherautóabroncs


A kisteherautók négyévszakos abroncsa, mely a piacvezetõ Goodyear tapasztalatait ötvözi egy gumiabroncsba. A CargoVectorral még a rossz idõ is elviselhetõ, legyen szó esõrõl vagy sárról. Télen az abroncs jó tapadást biztosít hóban is, megõrzve nyári jó tulajdonságait.

A Cargo Vector olyan blokk konstrukcióval rendelkezik, amely az univerzális tapadás biztosítása érdekében, folyamatos felületi kapaszkodást biztosít úgy, hogy közben innovatív központi blokkjai több irányban növelik a kapaszkodó élek számát, ez különösen téli viszonyok esetén elõnyös. A rézsutos vállrész blokkok folyamatos útkontaktust biztosítanak annak érdekében, hogy így az egész gumiabroncs vonatkozásában egyenletes kopást lehessen elérni. Végül, a széles hosszirányú bevágások fontos szerepet töltenek be a víz- vagy hó kiszorításban, az akvaplaning jelenséggel szembeni ellenállás biztosításában és a nedves havon mutatott jobb teljesítmény elérésében.

Összetevõk

Az anyagok, melyekbõl a gumiabroncsok készülnek, illetve ezek az anyagok mit jelentenek a teljesítmény, a biztonság és a környezet szempontjából.

A legjobb nedves és hó szilika anyagkeverék

Új gumi polimerünk a legjobb kapaszkodási képességet kínálja, amely 'odaragad' az útfelülethez és így nedves és száraz feltételek esetén egyaránt kiváló teljesítményt produkál. Így a Goodyear vágó-él szilika anyagkeveréke az esõtõl átázott utakon is biztosan az úton tartja a gumiabroncsokat.

A Cargo Vector jellemzõi

  • Tapadás minden útviszony mellett
  • Kitûnõ téli teljesítmény
  • Egyenletes kopás
  • Jobb teljesítmény télen, oldal irányúcsúszás veszélyének csökkenése
  • Aquaplaning ellenállás és jobb teljesítmény nedves hóban      

Goodyear gumiabroncsok

A Goodyear Tire & Rubber Company 1898-ban kezdte meg a mûködését, amikor Frank Seiberling - az egyik sógorától kölcsönkért pénzen - megvásárolta a társaság elsõ üzemét. A gumit és a pamutot a világ másik felérõl kellett szállítani egy olyan tenger (vízi szállítási lehetõség) nélküli városba, amely kizárólag korlátozott vasúti szállítási lehetõséggel rendelkezett. Seiberling a bátor pionírról, Charles Goodyear-rõl nevezte el a társaságot, aki a vulkanizálást fedezte fel. Seiberling vezette be a jellegzetes szárnyas-láb kereskedelmi védjegyet is, amely szimbolikus kapcsolatot jelent a társaság múltjával.

A gumigyártól ...

A Goodyear mindössze 13 munkással kezdte meg a termelést, termékskálájába a kerékpár- és hintó gumiabroncsok, lópatkó gumipárnák és pókerzsetonok tartoztak. Az elsõ teljes havi üzleti tevékenység után az értékesítés 8.246 USA dollárra rúgott. Az elsõ kerékpár gumiabroncs 1898-as elkészítését követõen, a Goodyear arra törekedett, hogy a világ legnagyobb gumiabroncs társasága legyen, és ezt a címet 1916-ban ki is érdemelte, ekkor a következõ szlogent választotta magának: "A Goodyear gumiabroncsokon több ember utazik, mint bármely más típuson". A cég 1926-ra a világ legnagyobb gumiipari társaság lett. Ezek a legendás korai évek határozták meg azt az alaphangot, amely azóta is folyamatosan érezhetõ a társaság- és a megrendelõivel kialakított kapcsolat minden aspektusán.

... a világmárkáig

Amikor manapság végignézzük a globális Goodyear márkát - annak több ezer áttörésnek számító ötletével, innovációjával, új találmányával, kiváló minõségû termékével és áttörést jelentõ fejlesztésével - a társaság alapítóinak merész, újító és józanul gondolkodó jellemét láthatjuk magunk elõtt. Manapság a Goodyear a világ legnagyobb gumiabroncs társasága, hat kontinensen van jelen, éves értékesítéseinek értéke meghaladja a 15 milliárd USA dollárt. A Goodyear márkájú gumiabroncsokon kívül, a társaság több más, jól ismert és elfogadott márkát is gyárt, ezek a Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava és Debica. A cég nem gumiabronccsal foglalkozó egységei a különbözõ gépjármû- és ipari piacokat látják el gumitermékekkel és polimerekkel.   

Gumi és polimer tudomány

A Goodyear Kutatóközpont tudósai és mérnökei manapság már a világ minden tájáról érkeznek és a gumi- és polimer tudományág területén folytatják tevékenységüket. Ezek a kollégák - annak érdekében, hogy minél több egyedi anyagot és eljárást tudjanak létrehozni - különféle más szakterületekre is specializálódnak, úgy mint számítástechnika, fizika, matematika, mûszaki mechanika, metallurgia és egyéb.  

Vélemények

Legújabb értékelések

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 0, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólások

Akciós ár, csak online rendelés esetében!

Sem telefonon, sem személyes rendelés esetén nem biztosíjuk ezt az árat!