Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Vredestein Ultrac Cento XL
235/55R17

   Nyári gumi

Méret: 235/55R17   Prémium  
Súlyindex: 103 Sebességindex: Y
Info: E,C,1,067,dB
Készleten
Cikkszám:8714692235016
33990 Ft
+ -
Értékelés: Még nincs értékelés
GARANCIA
14 napos pénz visszafizetési garancia
Szállítás
Személyes átvétel a telephelyen: INGYENES
Futárszolgálat: - 1250Ft/db!
Ügyfélszolgálat
+36 1-280-6567

Hasonló gumiabroncsok

Hasonló abroncsok ebben a méretbenLeírás

Vredestein Ultrac Cento

 – a biztonságos és környezetbarát, nagy teljesítményû abroncs

Ultrac Cento: új fejezet a Giugiaro vezetõ tervezõiroda és a Vredestein partnerségében


Az Ultrac Cento nyári gumiabroncs bevezetésével a Vredestein ismét újraértelmezi a prémium minõség fogalmát. Mint mindig, a cég most is elsõsorban az abroncs biztonságosságára összpontosított, figyelembe véve a környezetvédelemmel kapcsolatos szempontokat is. A futófelület és az oldalfal ezúttal is a Giugiaro Design olasz tervezõiroda alkotása, így az Ultrac Cento nemcsak technológiai, hanem esztétikai szempontból is verhetetlen. Az abroncs oldalán található –SW jelölés arra utal, hogy az Ultrac Cento megfelel a zajkibocsátással és vizes tapadással kapcsolatos legszigorúbb európai követelményeknek is. A kényelem és az alacsony zajkibocsátás meghatározó szempont volt a kiemelkedõ új Vredestein abroncs kifejlesztése során.

Dizájn
A minimalista, stílusos és elsõdlegesen funkcionális mintázat kialakításában „a több kevesebb” filozófia érvényesül. Az áramvonalas dizájnt a két középsõ hosszirányú barázda árnyékolása is kiemeli, míg az Y sebességindex tanúsága szerint az abroncs akár 300 km/h sebességig is terhelhetõ. Egyszóval az Ultrac Cento a kényelmes, elegáns, nagy teljesítményre képes, sok kilométert futó autók ideális abroncsa.

Középpontban a környezet
Számos teszt bizonyítja, hogy az Ultrac Cento zajszintje (maximum 71 decibel) már most megfelel a 2012-tõl hatályos európai szabványoknak. Az Ultrac Cento futófelületének anyaga tízféle gumiból összeállított, egyedülálló, PCA-mentes „High Silica” keverék.

A fejlesztési fázisban az új abroncs több millió kilométernek megfelelõ távot futott laboratóriumi körülmények között és terepen, mielõtt a Vredestein mérnökei zöld utat adtak a gyártás beindításának. Az aprólékos tesztelési rendszer garantálja, hogy az Ultrac Cento a biztonság és a teljesítmény egyedülálló kombinációját nyújtja.

Alacsony gördülési ellenállás és tömeg
Az Ultrac Cento igen alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, így csendes és egyben hatékony is. Az alacsony ellenállás részben a futófelület intelligens összetételének köszönhetõ, amely alacsony hõkibocsátást tesz lehetõvé. Az abroncs körvonalait és a barázdák mélységét a gördülési ellenállás csökkentését szem elõtt tartva fejlesztették ki.
A sekélyebb, így szilárdabb vállrésznek köszönhetõen nõ a teljesítmény, csökken a gördülési ellenállás és lassúbb a kopás. A kategória más abroncsaival összehasonlítva az Ultrac Cento rendkívül könnyû. Hatékony nyersanyag-felhasználásának köszönhetõen a Vredesteinnek sikerült olyan abroncsot kifejlesztenie, amellyel valóban élvezet az autózás.

Egyenletes kopás: kényelem és hosszú élettartam
A futófelület anyagának kifinomult összetétele lehetõvé teszi a hõtermelés alacsony szinten tartását, míg a hosszirányú barázdák lamellái még a legmagasabb sebesség mellett is megfelelõ hûtést biztosítanak. A rendkívül egyenletes kopás hosszú élettartamot garantál. Ráadásul a normál használat melletti kopás nem befolyásolja kedvezõtlenül az abroncs zajkibocsátását, a szilárd kiképzés pedig biztosítja, hogy az Ultrac Cento nagyon magas sebesség mellett is megtartja a formáját. Az abroncs teljes élettartama alatt kényelmesen, csendesen és simán fut. A robusztus kerékvédõ perem pedig vigyáz arra, hogy a könnyûfém felnik ne sérülhessenek meg.


Teljesítmény száraz és nedves útfelületen
•    A futófelület egyedülálló összetétele garantálja a stabil úttartást és a rövid féktávolságot.
•    Az Ultrac Cento lekerekített körvonalai a legmagasabb kényelmi szintet biztosítják.
•    A szilárd középsõ barázdának köszönhetõen az autó még pontosabban kormányozható.
•    A futófelület anyaga kiemelkedõ fékteljesítményt nyújt úgy nedves, mint száraz útfelületen.
•    Az összes többi Vredestein gumiabroncshoz hasonlóan az Ultrac Cento mind a tapadás, mind a gyorsulás tekintetében kimagaslóan teljesít a nedves utakon.
•    A négy hosszirányú barázda gyors és állandó vízelvezetést biztosít, így minimálisra csökken a vízencsúszás kockázata. Az abroncs gyakorlatilag „hasítja” a vizet.

Vredestein gumiabroncsok

Minõség több mint fél évszázada 
A Vredestein Banden B.V. különleges vállalat: a függetlenség, a piacközpontúság, a kreativitás és a rugalmasság példátlan elegye. 
A Vredestein stratégiája kristálytiszta: optimális ár/érték aránnyal rendelkezõ abroncsokat kívánnak gyártani. 
Gyors döntések Közepes méretû, független abroncsgyártóként a Vredestein a horizontális szervezeti felépítésben találta meg az említett stratégia megvalósításának legjobb formáját. 
A döntéseket így gyorsan és megbízhatóan lehet meghozni, emellett az új termékek fejlesztése is gyorsabban történik. 

Széles termékskála 
Az elmúlt években realizált komoly beruházásoknak köszönhetõen csúcskategóriás gyártóberendezések mûködnek az Enschedében lévõ egységben. 
A gyár tökéletesen felszerelt arra az összetett folyamatra, amit a hihetetlenül sokféle abroncs egy helyen történõ gyártása jelent. Itt készülnek ugyanis a nyári, a téli, és az egyre népszerûbb négyévszakos abroncsok, továbbá a kisteherautókra, a traktorokra, valamint egész sor mezõgazdasági és ipari berendezésre való abroncsok is. 
No és persze a Vredestein egyedi pótkereke is itt készül.

Habár már 1909 óta foglalkozik gumitermékek gyártásával, a modern Vredestein vállalat csak 1946-ban alakult meg. Akkor is és azóta is a Vredestein Tyres B.V. elkötelezett a személygépkocsikra, valamint mezõgazdasági és ipari berendezésekre való gumiabroncsok fejlesztése, gyártása, értékesítése és terjesztése iránt. 
Az enschedei üzem a Vredestein és a BF Goodrich által alapított holland-amerikai vegyesvállalatként indult útjára.

Vélemények

Legújabb értékelések

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 0, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólások

Akciós ár, csak online rendelés esetében!

Sem telefonon, sem személyes rendelés esetén nem biztosíjuk ezt az árat!