Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Michelin AGILIS ALPIN gumiabroncs


Michelin Agilis Alpin C

Biztonságosabb: az új MICHELIN Agilis Alpin közel két méterrel rövidíti le a fékutatnedves és jeges úton, miközben 25%-kal nagyobb vonóerõt biztosít havas úton.
Gazdaságosabb: A MICHELIN Agilis Alpin 20%-kal több kilométer megtételéreképes, mint elõdje, a MICHELIN Agilis 81 Snow Ice. Ez jelentõsen csökkenti egykisteherautó flotta gumiabronccsal kapcsolatos üzemeltetési költségét.
Robusztusabb: Az új MICHELIN Agilis Alpin a széles körben elismert MICHELINAgilis nyári abroncsokhoz hasonló, rendkívül ellenálló oldalfallal rendelkezik.Ugyanakkor az abroncs jobban ellenáll az útpadka által okozott horzsolásoknak.

Ezeket a teljesítményszinteket a Michelin saját technológiák kifejlesztésével érte el.A MICHELIN Agilis Alpin futófelülete jobban elvezeti a havat, míg a havas, jegesúton való tapadást a „StabiliGrip” technológia háromdimenziós lamellái, valamint a„Durable Contact Patch” technológia javítja, mely azáltal, hogy megnöveli az úttalérintkezõ gumifelület méretét, javítja a jármû stabilitását és megnöveli az abroncsélettartamát. Az oldalfal védõpajzsoknak és a maximális ellenállást biztosítókétrétegû karkasz felépítésnek köszönhetõen az abroncs robusztusabb.Ezen mûszaki újítások sorával az új MICHELIN Agilis Alpin még téli útviszonyokközött is növeli a kisteherautók biztonságát, ezáltal ismét bizonyítja az abroncsgyártóelkötelezettségét, hogy továbbra is az üzleti felhasználók partnere kíván maradni.

Az új MICHELIN Agilis Alpin kisteherabroncs különleges tulajdonságait az üzletifelhasználók szükségleteinek és elvárásainak kielégítésére kifejlesztett innovatívtechnológiáknak köszönheti.Eredeti futómintázat a nagyobb vonóerõ érdekébenA vállakig futó barázdák és a változó csatornaszélesség segítségével a MICHELINAgilis Alpin futómintázata növeli a kapaszkodást havon.A speciális futómintázat kialakítás elõsegíti a hó csatornákból valókivezetését.A jeges úton való jobb kapaszkodás érdekében nagyobb tapadási felületA MICHELIN teherabroncsokhoz kifejlesztett „Durable Contact Patch” technológia aMICHELIN Agilis 81 Snow Ice abroncsnál szögletesebb, és 27%-kal nagyobbtapadási felületet biztosít a MICHELIN Agilis Alpin abroncsnak (lásd az alábbiábrán).

Michelin Agilis Alpin Téli gumi 15 coll


Michelin Agilis Alpin Téli gumi 16 coll


Michelin Agilis Alpin Téli gumi 17 coll