Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Michelin Pilot Sport 3 gumiabroncs


Michelin Pilot Sport 3 Gumiabroncs

FORMA 1

A harmadik generációs Michelin Pilot Sport 3 a csúcsteljesítményûgépkocsik nyári abroncsa. A Forma 1-ben kifejlesztett, a Porsche cégnélreferenciaabroncsként használt termék: a piac leggyorsabb éslegprecízebb abroncsa!

ABSZOLÚT PONTOSSÁG

A Michelin Pilot Sport 3 szerkezete és mintázata közvetlenül a Forma1-es technológián alapul. Abszolút vezetési pontosság, kiválófékezhetõség

LEGGYORSABB A PIACON

Zárt versenypályán a Pilot Sport 2005-ben megdöntötte a sebességivilágrekordot Bugatti Veyron modellre szerelve, amely több mint 400km/h sebességgel haladt.

PORSHE REFERENCIAABRONCS

Asszimetrikus profil, merevebb szerkezet, megnövelt érintkezésifelület az úttal. A gyárból kikerülve a Porsche gépkocsik több mintfele Michelin Pilot Sport gumiabronccsal van felszerelve.

Jobb úttartás kanyarban és 3 méterrel rövidebb fékút nedves úton.(2009-ben a németországi független TÜV SÜD Automotive központ által 245/40ZR18Y gumiabroncsokon végzett teszt alapján.)Nagyobb vezetési élmény. Kiemelkedõ energiahatékonyság és hosszú élettartam, köszönhetõen a több mint 12 egymást követõ gyõzelemnek a Le Mans-i 24 órás versenyen.(GRNX=környzetbarát gumiabroncs)