Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Semperit Master Grip gumiabroncs


Semperit Master Grip

A jól ismert Winter-Grip utódja. Az alpesi körülmények között is tökéletes teljesítményû Semperit abroncsok legújabb fejlesztése ,az elõd remek képességeit is felülmúlja.
Új alapanyagösszetételének (fagytûrõ polimer), hálót alkotó kapaszkodóéleinek, nagy számú elvezetõ mintaárkainak köszönhetõen a legrosszabb téli útviszonyok között is tökéletesen helyt áll,gazdaságosságban pedig a jelentõsen megnövelt futásteljesítményének köszönhetõen lépett nagyot elõre.

A Semperit legújabb fejlesztésû téli abroncsát a kompakt kategóriás autók számára tervezték. A téli abroncsok között a Semperit Master_Grip még magasrabbra teszi a mércét. Kapaszkodóképessége havon és jégen egyaránt kiváló az Add-traction technológiának köszönhetõen. A Master-Grip hóban és fagyban csúcspozíciót tölt be, ami elsõsorban az abroncs kitûnõen tervezett profiljának köszönhetõ: optimalizált blokk kialakítás, korszerû lamella technológia, mély barázdák, hátrahajló, lépcsõzetesen kiképzett oldalblokkok. Amit minden autós megtapasztal, az nem kevés: kiváló kapaszkodóképesség jeges, havas emelkedõkön, nagy futásteljesítmény, gazdaságosság, nyugodt, kiegyensúlyozott járás, tökéletes kezelhetõség.