Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Vredestein Ultrac Cento gumiabroncs


Vredestein Ultrac Cento

 – a biztonságos és környezetbarát, nagy teljesítményû abroncs

Ultrac Cento: új fejezet a Giugiaro vezetõ tervezõiroda és a Vredestein partnerségében


Az Ultrac Cento nyári gumiabroncs bevezetésével a Vredestein ismét újraértelmezi a prémium minõség fogalmát. Mint mindig, a cég most is elsõsorban az abroncs biztonságosságára összpontosított, figyelembe véve a környezetvédelemmel kapcsolatos szempontokat is. A futófelület és az oldalfal ezúttal is a Giugiaro Design olasz tervezõiroda alkotása, így az Ultrac Cento nemcsak technológiai, hanem esztétikai szempontból is verhetetlen. Az abroncs oldalán található –SW jelölés arra utal, hogy az Ultrac Cento megfelel a zajkibocsátással és vizes tapadással kapcsolatos legszigorúbb európai követelményeknek is. A kényelem és az alacsony zajkibocsátás meghatározó szempont volt a kiemelkedõ új Vredestein abroncs kifejlesztése során.

Dizájn
A minimalista, stílusos és elsõdlegesen funkcionális mintázat kialakításában „a több kevesebb” filozófia érvényesül. Az áramvonalas dizájnt a két középsõ hosszirányú barázda árnyékolása is kiemeli, míg az Y sebességindex tanúsága szerint az abroncs akár 300 km/h sebességig is terhelhetõ. Egyszóval az Ultrac Cento a kényelmes, elegáns, nagy teljesítményre képes, sok kilométert futó autók ideális abroncsa.

Középpontban a környezet
Számos teszt bizonyítja, hogy az Ultrac Cento zajszintje (maximum 71 decibel) már most megfelel a 2012-tõl hatályos európai szabványoknak. Az Ultrac Cento futófelületének anyaga tízféle gumiból összeállított, egyedülálló, PCA-mentes „High Silica” keverék.

A fejlesztési fázisban az új abroncs több millió kilométernek megfelelõ távot futott laboratóriumi körülmények között és terepen, mielõtt a Vredestein mérnökei zöld utat adtak a gyártás beindításának. Az aprólékos tesztelési rendszer garantálja, hogy az Ultrac Cento a biztonság és a teljesítmény egyedülálló kombinációját nyújtja.

Alacsony gördülési ellenállás és tömeg
Az Ultrac Cento igen alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, így csendes és egyben hatékony is. Az alacsony ellenállás részben a futófelület intelligens összetételének köszönhetõ, amely alacsony hõkibocsátást tesz lehetõvé. Az abroncs körvonalait és a barázdák mélységét a gördülési ellenállás csökkentését szem elõtt tartva fejlesztették ki.
A sekélyebb, így szilárdabb vállrésznek köszönhetõen nõ a teljesítmény, csökken a gördülési ellenállás és lassúbb a kopás. A kategória más abroncsaival összehasonlítva az Ultrac Cento rendkívül könnyû. Hatékony nyersanyag-felhasználásának köszönhetõen a Vredesteinnek sikerült olyan abroncsot kifejlesztenie, amellyel valóban élvezet az autózás.

Egyenletes kopás: kényelem és hosszú élettartam
A futófelület anyagának kifinomult összetétele lehetõvé teszi a hõtermelés alacsony szinten tartását, míg a hosszirányú barázdák lamellái még a legmagasabb sebesség mellett is megfelelõ hûtést biztosítanak. A rendkívül egyenletes kopás hosszú élettartamot garantál. Ráadásul a normál használat melletti kopás nem befolyásolja kedvezõtlenül az abroncs zajkibocsátását, a szilárd kiképzés pedig biztosítja, hogy az Ultrac Cento nagyon magas sebesség mellett is megtartja a formáját. Az abroncs teljes élettartama alatt kényelmesen, csendesen és simán fut. A robusztus kerékvédõ perem pedig vigyáz arra, hogy a könnyûfém felnik ne sérülhessenek meg.


Teljesítmény száraz és nedves útfelületen
•    A futófelület egyedülálló összetétele garantálja a stabil úttartást és a rövid féktávolságot.
•    Az Ultrac Cento lekerekített körvonalai a legmagasabb kényelmi szintet biztosítják.
•    A szilárd középsõ barázdának köszönhetõen az autó még pontosabban kormányozható.
•    A futófelület anyaga kiemelkedõ fékteljesítményt nyújt úgy nedves, mint száraz útfelületen.
•    Az összes többi Vredestein gumiabroncshoz hasonlóan az Ultrac Cento mind a tapadás, mind a gyorsulás tekintetében kimagaslóan teljesít a nedves utakon.
•    A négy hosszirányú barázda gyors és állandó vízelvezetést biztosít, így minimálisra csökken a vízencsúszás kockázata. Az abroncs gyakorlatilag „hasítja” a vizet.

Vredestein Ultrac Cento Nyári gumi 17 coll