Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

BFGoodrich Urban Terrain T/A XL
235/65R17

  

Méret: 235/65R17   Medium  
Súlyindex: 108 Sebességindex: V
Info: C,C,2,072,dB
Nincs készleten
Cikkszám:354074
62090 Ft
+ -
Értékelés: Még nincs értékelés
GARANCIA
14 napos pénz visszafizetési garancia
Szállítás
Személyes átvétel a telephelyen: INGYENES
Futárszolgálat: - 1790Ft/db!
Ügyfélszolgálat
+36 1-280-6567

Hasonló gumiabroncsok

Hasonló abroncsok ebben a méretben



Leírás

BFGoodrich Urban Terrain T/A

BF-Goodrich gumiabroncsok

BFGoodrich - Take Control 

Goodrich Corporation (régebben a B.F. Goodrich Company) NYSE: GR egy amerikai repülõgép elõállításával foglalkozó vállalatként kezdte Charlottéban, Északi Carolinában. Az alapítására Akronben, Ohioban 1870-ben került sor, Goodrich, Tew & Co. és Dr. Benjamin Franklin Goodrich közremûködésével. A cég nevét a késõbbiekben többször is megváltoztatták és létrehozták a a “B.F. Goodrich Company” -t 1880-ban, majd BFGoodrich névre változtatták 1980-ban, és legvégül a mai név jött létre, 2001-ben: “Goodrich Corporation”.

B.F. Goodrich-ként, a vállalat volt azon gumiabroncs gyártó és szerelõ cégek egyike akik a legnagyobb abroncsozó hírében álltak az Egyesült Államokban. A gumiabroncs gyártási tapasztalatára épülve a gyártókat a világon, elsõként segítette a fejlõdésben és ez segítette elõ a A B.F. Goodrich vállalat.

 1936-ban a vállalat beírta nevét a mexikói piacra azzal, hogy 50%-ban tulajdonos társa lett az Euzkadi vállalattal létrejött közös cégben a Goodrich-Euzkadi Ltd-ben. Attól kezdve Goodrich a világ minden repülõgép gyártmányára készített kerekeket és fékeket. Ezek mellett pedig kereskedelmi tevékenységét kibõvítette és területi, valamint üzlet programokat is szerveztek. Ez a sikeres mûködési recept Goodrich üzleti politikája volt, a széles csatornákon történõ terjeszkedést választotta a vállalat. Ennek ellenére B.F. Goodrich az autógumik egy népszerû márkaneveként mint Goodrich Corporation kilépett a gumi üzletbõl 1988.-ban és a gumi üzletágat valamint a név használati jogát is a Michelin részére adták el.

BFGoodrich gumikA BFGoodrich 1990 óta a Michelin csoport tagja. BFGoodrich, világszerte referencia a rallly versenyeken, egy nemzetközi márka, amely sportos jellegû abroncsokat, tetszetõs designt és kiváló minõség/ár értéket jelent.

A BFGoodrich a 2006-os és 2007-es vezetõi és konstruktõri Rally világbajnokság partnereként úgy döntött, hogy részt vesz az IRC versenysorozatban is, amelyet 2007-ben meg is nyert.

Legyen szó bármilyen versenyrõl, a márka ugyanazzal a dinamizmussal és gyõzni akarással van jelen. Ez a magyarázat arra, miért a BFGoodrich a Dakar nyertese 2002 óta, miért ez a márka nyerte el 1999 óta az összes terepRally világkupa elsõ helyét.

Sikereinek köszönhetõen a BFGoodrich olyan termékeket kínál, amelyek teljes körû irányítást, valamint kiemelkedõ vezetési reaktivitást és pontosságot biztosítanak.

Vélemények

Legújabb értékelések

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 0, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólások