Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Nyári gumi - toplista

Nyári gumit keres? Nálunk megtalálja az ön számára leginkább megfelelő nyári gumiabroncsot gépjárművére.

nyari gumiAkár személyautóra, akár kisteher járműre keres nyári gumit, biztosak vagyunk benne, hogy webáruházunkban megleli az ideális gumit, amivel éveken keresztül biztonságosan vezethet tavasztól őszig.

Milyen nyári gumikat talál nálunk? Cégünk megfelelő alternatívákat kínál az olcsóbb, és a prémium kategóriában egyaránt, beleértve az évenkénti nyári gumi tesztek résztvevő és győztes gumiabroncsait. Több tucat gumigyártó szinte teljes palettáját kínálatban tartjuk, azonban szándékosan hanyagoljuk azokat a márkákat, amelyek köztudottan gyenge minőségű abroncsokat tartanak.

Ide kattintva, listázhatja új nyári gumi kínálatunkat.

Mikor érdemes nyári gumi szerelni autójára?

A nyári gumi összetételében, felépítésében és mintázatában is teljesen eltér a téli gumiabroncsoktól. A melegebb idő, és a megváltozott útviszonyok más abroncsokat követelnek meg. A nyári gumi használata nem csupán kereskedői hóbort, de balesetmegelőzési szempontból, sőt a kedvezőbb fogyasztási érétkek miatt is fontos.

Itt a használt nyári gumikról olvashat, itt pedig megnézheti teljes használt nyári gumi készletünket.

Nyári gumi készletünkről

Folyamatosan több ezer gumiabroncsot tartunk készleten, amelyek azonnal elérhetők raktárról! Tehát elég megrendelni, és a rendelés beérkezésének idejétől függően még aznap, vagy másnap postára adjuk, illetve igény szerint személyesen átvehető telephelyünkön!

Miért éri meg online vásárolni?

Webáruházunkban látható árakat kizárólag online megrendelés esetén tartjuk fent, személyes vagy telefonos rendelés esetén csak magasabb áron juthat hozzá ugyanezen nyári gumiabroncsokhoz.

További szolgáltatásaink

Gumiszerelés

Telephelyünkön több beállóval felszerelt modern műhelyben várjuk azokat, akik szeretnék felszereltetni gépjárművükre, a tőlünk vásárolt nyári gumiabroncsokat.

Időpont foglalás

Foglaljon időpontot online gumiszereléshez. Nincs más dolga, mint kiválasztani járműve típusát, márkáját, és az önnek megfelelő ídőpontot

Motorgumi szerelés

Cégünk jól felszerelt motorgumi szervizzel is rendelkezik, ahol képzett szerelők várják, hogy feltehessék új motorgumi abroncsukat. Természetesen nem csak autó, hanem motorgumi értékesítéssel is foglalkozunk.

Motorgumi készletünket megtalálja motorgumis webáruházunkban a www.motorgumishop.hu oldalunkon.

Gumi tárolás

Telephelyünkön téli vagy nyári gumiját is megőrizzük önnek, amíg szüksége lesz rá, a megszabott alacsony áron.

Klímatöltés

Szervizünkben leellenőrizzük, szükség esetén feltöltjük autóklímáját.

Klímatöltés áraihoz kattintson ide!

Futómű állítás, autószerviz

Forduljon hozzánk, ha autója javításra szorul.