Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Barum

barum_logo8

A Barum egy ismert cseh gumiabroncs-gyártó, amely több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. A Barum márka  a Continental olcsóbb almárkájaként ismert, amely a német Continental AG tulajdonában van. A vállalat fő tevékenységi köre a személyautók és kisteherautók gumiabroncsainak gyártása és értékesítése.

A Barum gyártmányai megbízható minőséget képviselnek, hiszen minőségi anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot és jó teljesítményt garantálnak. A termékek megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak és szabványoknak. A gyár történelme 1924-ben kezdődött, amikor még egyszerű cipőkészítő vállalkozásként indult útjára.

A Barum abroncsokat különböző típusú járművekre és felhasználási igényekre tervezték. Személyautókhoz és kisteherautókhoz kínálnak nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsokat.

A Barum gumiabroncsok ár-érték aránya kiváló, így a vásárlók magas minőségű termékeket kaphatnak versenyképes áron.A Barum gumiabroncsok megbízható minőségűek és versenyképes áron érhetők el, érdemes tehát megfontolni őket személyautók és kisteherautók számára.

A Barum 993-tõl a continental csoport tagja, ami a legnagyobb garancia a kifogástalan minõségre.

A Barum hosszú évtizedek óta az népszerű gumiabroncs márka hazánkban.