Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Téli gumi - toplista

Téli gumit keres? Nálunk megtalálja az ön számára leginkább megfelelő téli gumiabroncsot gépjárművére.

teli gumiAkár személyautóra, akár kisteher járműre keres téli gumit, biztosak vagyunk benne, hogy webáruházunkban megleli az ideális gumit, amivel éveken keresztül biztonságosan vezethet ősztől tavaszig.

Milyen téli gumikat talál nálunk? Cégünk megfelelő alternatívákat kínál az olcsóbb, és a prémium kategóriában egyaránt, beleértve az évenkénti téli gumi tesztek résztvevő és győztes gumiabroncsait. Több tucat gumigyártó szinte teljes palettáját kínálatban tartjuk, azonban szándékosan hanyagoljuk azokat a márkákat, amelyek köztudottan gyenge minőségű abroncsokat gyártanak.

Ide kattintva, listázhatja új téli gumi kínálatunkat.

Mikor érdemes téli gumi szerelni autójára?

A Téli gumi összetételében, felépítésében és mintázatában is teljesen eltér a nyári gumiabroncsoktól. A hidegebb, fagyos idő, és a megváltozott útviszonyok más abroncsokat követelnek meg, mint a melegebb évszakokban. A nyári gumiabroncsok már 7 Celsius fok alatt is másképp viselkednek, menettulajdonságaik megváltoznak.   A téli gumi használata nem csupán kereskedői hóbort, de balesetmegelőzési szempontból, sőt a kedvezőbb fogyasztási értékek miatt is fontos.

Az alábbi ábra illusztálja, a téli gumi és a nyári gumi nedves, illetve jeges úton mért féktávolságát. Az adatok csak viszonyításra alkalmasak, és természetesn a pontos a érték sok tényeztől függhet.

téli gumi fékút

 

Itt a használt Téli gumikról olvashat, itt pedig megnézheti teljes használt Téli gumi készletünket.

Téli gumi készletünkről

Folyamatosan több ezer gumiabroncsot tartunk készleten, amelyek azonnal elérhetők raktárról! Tehát elég megrendelni, és a rendelés beérkezésének idejétől függően még aznap, vagy másnap postára adjuk, illetve igény szerint személyesen átvehetőek telephelyünkön!

Miért éri meg online vásárolni?

Webáruházunkban látható árakat kizárólag online megrendelés esetén tartjuk fent, személyes vagy telefonos rendelés esetén csak magasabb áron juthat hozzá ugyanezen téli gumiabroncsokhoz.

További szolgáltatásaink

Gumiszerelés

Telephelyünkön több beállóval felszerelt modern műhelyben várjuk azokat, akik szeretnék felszereltetni gépjárművükre, a tőlünk vásárolt Téli gumiabroncsokat.

Időpont foglalás

Foglaljon időpontot online gumiszereléshez. Nincs más dolga, mint kiválasztani járműve típusát, márkáját, és az önnek megfelelő ídőpontot

Motorgumi szerelés

Cégünk jól felszerelt motorgumi szervizzel is rendelkezik, ahol képzett szerelők várják, hogy feltehessék új motorgumi abroncsukat. Természetesen nem csak autó, hanem motorgumi értékesítéssel is foglalkozunk.

Motorgumi készletünket megtalálja motorgumis webáruházunkban a www.motorgumishop.hu oldalunkon.

Gumi tárolás

Telephelyünkön téli vagy Téli gumiját is megőrizzük önnek, amíg szüksége lesz rá, a megszabott alacsony áron.

Klímatöltés

Szervizünkben leellenőrizzük, szükség esetén feltöltjük autóklímáját.

Klímatöltés áraihoz kattintson ide!

Futómű állítás, autószerviz

Forduljon hozzánk, ha autója javításra szorul.