Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Maxxis

maxxis-logo

A Maxxis International, 1967-ben alapított tajvani vállalat, mára az egyik legelismertebb és legmegbízhatóbb gumiabroncs gyártóvá vált világszerte. A cég több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a gumiabroncs-iparban, melynek során folyamatosan fejlesztették termékeiket és technológiáikat.

A vállalat jelenleg több mint 170 országban értékesíti termékeit, és világszerte 22 000 munkavállalót foglalkoztat. A Maxxis több mint 30 gyártási létesítménnyel rendelkezik, közöttük Tajvanon, Kínában, Thaiföldön, Indiában, Indonéziában, Vietnámban és Hollandiában található üzemekkel.

A Maxxis elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett, és számos kezdeményezést indított annak érdekében, hogy környezetbarát termelési folyamatokat és anyagokat alkalmazzanak. A vállalat ISO 9001, ISO 14001 és OHSAS 18001 tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek bizonyítják elkötelezettségüket a minőség, a környezetvédelem és a munkavállalói biztonság iránt.

A Maxxis számos sport- és versenyesemény támogatója, mint például az EnduroCross, a Dakar Rally, a Formula Drift, a World Rally Championship (WRC) és a Mountain Bike World Cup. A vállalat elkötelezett a sportágak fejlesztése és a gumiabroncsok teljesítményének további növelése érdekében.

A Maxxis gumiabroncsok különböző termékcsaládokban érhetők el, amelyek a különböző járműtípusok és felhasználási igények szerint lettek kifejlesztve. A vállalat kínálatában megtalálhatók a nagy teljesítményű sportgumiabroncsok, a gazdaságos és energiahatékony abroncsok, a terepjárókhoz és SUV-khoz tervezett gumiabroncsok, valamint a különleges felhasználási területekhez, mint például mezőgazdasági gépekhez és ipari járművekhez készült abroncsok.