Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Toyo

toyo_logo

A Toyo Gumiabroncs egy nagy hagyományokkal rendelkező japán gumigyártó cég, amely 1945 óta létezik. Azóta széleskörű tapasztalattal és ismeretekkel rendelkezik az abroncsok gyártása terén. Bár a Toyo márka nálunk kevésbé ismert, világszerte elismert nevet képvisel az abroncsgyártók között.

A Toyo gumi részlege személyautókra, teherjárművekre és speciális különleges járművekre is egyaránt gyárt abroncsokat. A választékuk széleskörű, így minden jármű típushoz találhatunk megfelelő abroncsot.

A Toyo abroncsok kiváló minőségűek és tartósak. Számos teszten bizonyították, hogy a Toyo abroncsok nagyon jó teljesítményt nyújtanak különféle útviszonyok között, beleértve az esős, havas vagy száraz körülményeket is. Emellett az abroncsok csendesek és kényelmesek az utazás során.

A Toyo Gumiabroncsok innovatív technológiákkal vannak felszerelve, amelyek biztonságosabb és kényelmesebb vezetési élményt nyújtanak. Az abroncsok magas szintű tapadást biztosítanak az úton, és csökkentik a féktávolságot, ami nagyobb biztonságot jelent a vezetők és az utasok számára.

Összességében a Toyo Gumiabroncs egy megbízható és kiváló minőségű abroncsgyártó, amely széles választékban kínál abroncsokat személyautókhoz, teherjárművekhez és speciális járművekhez. Bár a márka nálunk kevésbé ismert, világszerte elismert nevet képvisel az abroncsgyártók között, és érdemes lehet figyelembe venni, ha új abroncsokat keresünk járművünk számára.