Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Laufenn

laufenn

A Laufenn egy dél-koreai gumiabroncs márka, amely 2015-ben indult útjára a Hankook Tire & Technology Co., Ltd. egyik leányvállalataként, budget kategórjás almárkájaként. A Laufenn gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy megbízható teljesítményt és kiváló ár-érték arányt biztosítsanak a személyautók, kisteherautók és SUV-k tulajdonosai számára.

A Laufenn gumiabroncsok fő jellemzői a következők:

  1. Innovatív technológiák: A Laufenn gumiabroncsok gyártásakor a Hankook több évtizedes tapasztalata és a legmodernebb technológiák kerülnek alkalmazásra. Ennek köszönhetően a Laufenn abroncsok nagyfokú tapadást, irányíthatóságot és kopásállóságot nyújtanak.

  2. Széles termékkínálat: A Laufenn abroncsok több termékcsaládban érhetők el, amelyek a különböző járműtípusok és felhasználási igények szerint lettek kifejlesztve. A vállalat kínálatában megtalálhatók nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsok, széles méret választékban.

  3. Kiváló ár-érték arány: A Laufenn márka célja, hogy a vásárlók számára jó minőségű gumiabroncsokat kínáljon versenyképes áron. A Laufenn abroncsok magas teljesítményt és hosszú élettartamot biztosítanak átlagos felhasználási körülmények közé, így a vásárlók remek áron juthatnak hozzájuk.

  4. Megbízhatóság és minőség: A Laufenn gumiabroncsokat szigorú minőségellenőrzési eljárásoknak vetik alá a gyártás során, így a vásárlók megbízható és biztonságos termékekre számíthatnak.

Összefoglalva, a Laufenn gumiabroncsok ideális választást jelentenek azok számára, akik jó minőségű abroncsokat keresnek versenyképes áron. A márka széles termékkínálatával és a Hankook által biztosított megbízhatósággal, a Laufenn gumiabroncsok a járművek tulajdonosai számára kiváló opciót kínálnak átlagos felhasználási körülmények közé.