Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Tigar

tigar_logo

A Tigar gumiabroncs márka egy Szerbiai alapítású vállalat, amely 1935-ben indult és 1959 óta állami tulajdonban volt. A cég a kezdetektől fogva gumiabroncsok gyártására szakosodott, és hamarosan a régió egyik vezető gumiabroncs gyártójává vált. A Tigar a kelet-közép-európai piacra összpontosított, és az évek során kiterjesztette tevékenységét az autó- és teherautó abroncsok mellett a motorkerékpár abroncsokra is.

A Tigar gumiabroncsok a minőségüket tekintve megfelelnek az európai szabványoknak, és az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszernek is megfelelnek. A vállalat folyamatosan fejleszti és bővíti termékválasztékát, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek.

A Tigar gumiabroncs brand 2007-ben került magánkézbe, amikor a Michelin csoport megvásárolta a vállalatot. A Michelin csoport azóta is tulajdonosa a Tigar brandnek, és a vállalat a Michelin égisze alatt működik.

A Tigar jelenleg az olcsó gumiabroncsok piacán pozícionálja magát, és továbbra is erős jelenléttel rendelkezik a kelet-közép-európai piacon. A vállalat azonban az elmúlt években jelentős versenyben áll az egyre nagyobb árérzékenységgel rendelkező vásárlói igényekkel, valamint a nagyobb piaci versenytársak erősödésével.

A Tigar gumiabroncs márka egy megbízható és elismert márka a gumiabroncsok között, amely minőségi termékeket kínál az árérzékeny vásárlóknak.