Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Goodyear WRANGLER DURATRAC XL,Peremvédő
255/55R19

   Nyári gumi

Méret: 255/55R19   Prémium  
Súlyindex: 111 Sebességindex: Q
Cikkszám:539834
44790 Ft
Értékelés: Még nincs értékelés
GARANCIA
14 napos pénz visszafizetési garancia
Szállítás
Személyes átvétel a telephelyen: INGYENES
Futárszolgálat: - 1250Ft/db!
Ügyfélszolgálat
+36 1-280-6567

Hasonló gumiabroncsok

Hasonló abroncsok ebben a méretbenLeírás

Goodyear Wrangler DuraTrac

A Goodyear új terepi abroncsa TractiveGroove Technológiával

 

Az új terepi abroncsot azoknak az igazi összkerékmeghajtás-rajongóknak alkottuk meg, akik szeretik elhagyni a járt ösvényeket. Az új Wrangler DuraTrac tálcán kínálja mindazt a teljesítményt, amelyre a 4x4-es jármûvek tulajdonosainak szüksége van olyankor, amikor munka vagy kikapcsolódás közben ki szeretnék használni az összkerék-meghajtást. Az összkerék-meghajtás számos területen használható: szó lehet nehéz rakományok szállításáról egy építkezésre, egy pihentetõ hétvégi kirándulásról és akár izgalmas terepi vezetésrõl is.
 
Az új Wrangler DuraTrac kimagasló terepi teljesítményét számos innovációnak köszönheti.


TractiveGroove TechnológiaTM teszi lehetõvé a jobb tapadást mély sárban is

 

A Goodyear TractiveGroove Technológiája révén a Wrangler DuraTrac tapadása mély sárban és hóban is kiváló. Az új abroncs szögben elhelyezett középsõ futófelületi blokkjai és cikk-cakk mikrobarázdái jobb oldalirányú stabilitást biztosítanak, nedves és havas utakon pedig kiváló tapadást tesznek lehetõvé.
 
A Wrangler DuraTrac tulajdonságai:
 
TractiveGroove Technológia™
Kimagasló tapadás mély sárban és hóban

Éles szögben elhelyezett középsõ futófelületi blokkok
A kiváló tapadás és oldalirányú stabilitás biztosítása


Öntisztuló vállblokkok
Elsõrangú tapadás válik lehetõvé földúton, kavicson és sárban

Hegy-hópihe jelölés: a kimagasló téli tapadás jelzése
A kiváló téli tapadásért
Karimavédõ
Megóvja a kerekeket a padkák okozta sérülésektõl

Elõkészítés fém szegecsek számára
A kimagasló tapadásért téli vezetési körülmények között

 

Goodyear gumiabroncsok

A Goodyear Tire & Rubber Company 1898-ban kezdte meg a mûködését, amikor Frank Seiberling - az egyik sógorától kölcsönkért pénzen - megvásárolta a társaság elsõ üzemét. A gumit és a pamutot a világ másik felérõl kellett szállítani egy olyan tenger (vízi szállítási lehetõség) nélküli városba, amely kizárólag korlátozott vasúti szállítási lehetõséggel rendelkezett. Seiberling a bátor pionírról, Charles Goodyear-rõl nevezte el a társaságot, aki a vulkanizálást fedezte fel. Seiberling vezette be a jellegzetes szárnyas-láb kereskedelmi védjegyet is, amely szimbolikus kapcsolatot jelent a társaság múltjával.

A gumigyártól ...

A Goodyear mindössze 13 munkással kezdte meg a termelést, termékskálájába a kerékpár- és hintó gumiabroncsok, lópatkó gumipárnák és pókerzsetonok tartoztak. Az elsõ teljes havi üzleti tevékenység után az értékesítés 8.246 USA dollárra rúgott. Az elsõ kerékpár gumiabroncs 1898-as elkészítését követõen, a Goodyear arra törekedett, hogy a világ legnagyobb gumiabroncs társasága legyen, és ezt a címet 1916-ban ki is érdemelte, ekkor a következõ szlogent választotta magának: "A Goodyear gumiabroncsokon több ember utazik, mint bármely más típuson". A cég 1926-ra a világ legnagyobb gumiipari társaság lett. Ezek a legendás korai évek határozták meg azt az alaphangot, amely azóta is folyamatosan érezhetõ a társaság- és a megrendelõivel kialakított kapcsolat minden aspektusán.

... a világmárkáig

Amikor manapság végignézzük a globális Goodyear márkát - annak több ezer áttörésnek számító ötletével, innovációjával, új találmányával, kiváló minõségû termékével és áttörést jelentõ fejlesztésével - a társaság alapítóinak merész, újító és józanul gondolkodó jellemét láthatjuk magunk elõtt. Manapság a Goodyear a világ legnagyobb gumiabroncs társasága, hat kontinensen van jelen, éves értékesítéseinek értéke meghaladja a 15 milliárd USA dollárt. A Goodyear márkájú gumiabroncsokon kívül, a társaság több más, jól ismert és elfogadott márkát is gyárt, ezek a Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava és Debica. A cég nem gumiabronccsal foglalkozó egységei a különbözõ gépjármû- és ipari piacokat látják el gumitermékekkel és polimerekkel.   

Gumi és polimer tudomány

A Goodyear Kutatóközpont tudósai és mérnökei manapság már a világ minden tájáról érkeznek és a gumi- és polimer tudományág területén folytatják tevékenységüket. Ezek a kollégák - annak érdekében, hogy minél több egyedi anyagot és eljárást tudjanak létrehozni - különféle más szakterületekre is specializálódnak, úgy mint számítástechnika, fizika, matematika, mûszaki mechanika, metallurgia és egyéb.  

Vélemények

Legújabb értékelések

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 0, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólások

Akciós ár, csak online rendelés esetében!

Sem telefonon, sem személyes rendelés esetén nem biztosíjuk ezt az árat!