Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Pirelli P ZERO XL
2854521

   Nyári gumi

Méret: 2854521   Premium  
Súlyindex: 113 Sebességindex: Y
Info: (B1)
Nincs készleten
Cikkszám:4072800
172390 Ft
+ -
Értékelés: Még nincs értékelés
GARANCIA
14 napos pénz visszafizetési garancia
Szállítás
Személyes átvétel a telephelyen: INGYENES
Futárszolgálat: - 1790Ft/db!
Ügyfélszolgálat
+36 1-280-6567

Hasonló gumiabroncsok

Hasonló abroncsok ebben a méretben


Leírás

Pirelli P Zero

A PZero legfontosabb jellemzõi közé tartozik a száraz és vizes aszfalton nyújtott kiegyensúlyozott teljesítmény – mégpedig az abroncs teljes élettartama során. Mindez, kiegészítve a sportosság és kényelem egyedülálló ötvözetével, az új abroncsnál alkalmazott nanotechnológiának is köszönhetõ, amit a futófelületnél és az abroncs felnihez csatlakozó pereménél is használtak. Ugyanakkor a futófelület különleges keveréke már az elsõ kilométerek során, az abroncs hideg állapotában is optimális teljesítményt nyújt.

Az új PZerot bemutatását követõen máris 15, a világ legfejlettebb és legnagyobb presztízzsel rendelkezõ modelljére szerelik. Az exkluzív jármûvek között megtalálható a Ferrari 599 GTB Fiorano, a Lamborghini Murciélago és Gallardo, az Audi R8 és S8, az Aston Martin DB9, a Maserati Quattroporte, a Jaguar XK, a Mercedes AMG sorozatának tagjai, s emellett hamarosan megtalálható lesz az Alfa Romeo 8C Competizione, valamint a Porsche és BMW legizgalmasabb jármûvein is. A Totalcar cikkét a PZero bemutatójáról itt találja.


A P Zero család

Nem könnyû kiigazodni a Pirelli ultra nagy teljesítményû (UHP) abroncscsaládjában, különösen most, hogy a legújabb gumi a családnevet kapta vezetéknévül. A lényeg: P Zero 1987-ben készült elsõ alkalommal, speciálisan az akkor debütáló F40-es Ferrarihoz. Akkor ez volt az elsõ abroncs, ami F1-es technológiát használt és megfelelt a különleges sportkocsi elvárásainak. Az évek folyamán a P Zero teljes családdá nõtte ki magát - itt a legerõsebb és legdrágább autók tulajdonosai kedvükre válogathatnak a P Zero System, a P Zero Nero, a P Zero Rosso, a P Corsa System és immáron a P Zero közül - annak függvényében, hogy mennyit szeretnének közúton és mennyit versenypályán autózni.

A P Zero tökéletesen alkalmas mindkettõre, legalábbis a sajtóanyag szerint. Íme:

P Zero - egyedülálló technikai megoldások
A P Zero esetében a Pirelli forradalmian új összetételt és felépítést alkalmaz, köszönhetõen a cég elõremutató fejlesztéseinek, így az abroncs teljes élettartama alatt garantált a kiemelkedõen sportos teljesítmény, a kényelem és a biztonság. A P Zero abroncs a P Zero család legújabb tagja - ez a sorozat a márka nemes versenysport hagyományaira, illetve az ott elvárt és mesterfokon elvégzett fejlesztéseken alapszik. Mindennek gyümölcseként a P Zero egyedülálló teljesítményre képes a sportos viselkedés és precíz irányíthatóság tekintetében, illetve a kényelem és biztonság terén egyaránt - mindezt szerteágazó fejlesztések biztosítják, felépítés és gumikeverék szempontjából egyaránt, miközben a forradalmi megoldásokat mi sem jelzi jobban, hogy az új abroncs létrehozása során a Pirelli öt új megoldást szabadalmaztatott.

A 24 hónap alatt, különleges figyelemmel kifejlesztett P Zero így a modern kor legerõsebb és legújabb technikai megoldásokat felvonultató sportkocsik tökéletes társává vált. Mindemellett az új abroncs élettartama is növekedett (egészen pontosan 25 százalékkal a P Zero Rossóhoz képet, ami már eddig is öt százalékkal múlta felül az õt követõ legjobb versenytársat) - mindez nem pusztán a hosszabb élettartamban mutatkozik meg, hanem az abroncs élettartama során mutatkozó kiegyensúlyozott teljesítményleadásban is.

Az alábbi öt új Pirelli szabadalom garantálja a P Zero kiemelkedõ képességeit száraz és vizes felületeken, valamint az optimális teljesítményt a teljes élettartam alatt:

• Hy.Co (Hybrid Cord). A rendszer nylon, illetve különleges szövet keverékébõl áll a karkaszban. A Hy.Co segítségével jobban kezelhetõ az abroncsnál nagy sebességnél jelentkezõ deformáció, jelentõsen csökkentve az ilyenkor fellépõ kezelési nehézségeket.

• Nano.Co (Nanobase Compound). A futófelületben és a gumi felnihez csatlakozó pereménél használt speciális nano-összetevõk használata garantálja a termoplasztikus stabilitást és megakadályozza a karkasz extrém helyzetekbõl adódó roncsolódását. Ez a fejlesztés teszi lehetõvé, hogy az abroncs egyszerre lehessen kényelmes és szélsõségesen sportos.

• DA.Co (Dynamic Asymmetric Contour). A különleges és aszimmetrikus futófelület minimálisra csökkenti a dinamikai deformációkat. A DA.Co emellett felelõs a kerék és az aszfalt közötti kapcsolat területének állandóságáért is, függetlenül a sebességtõl.

• PAS.Co (Permanent Aspect Sidewall Compound). Különleges oldalfal összetétel, ami képes jelentõsen késleltetni a felület elöregedését, jelentõsen tovább megõrizve az oldalfal erdeti jellemzõit.

• S-treme Tread Design. Különleges futófelület kialakítás, aminek elõnyös tulajdonságai különösen a vizes felületen való haladás során, ugyanakkor növeli a zajkomfortot és kivételesen precíz irányíthatóságot eredményez.

Mindemellett a P Zero olyan gumikeverékbõl áll, ami már az indulást követõ kilométerek során is optimális teljesítményt nyújt, annak ellenére, hogy az abroncs ilyenkor még nem éri el az üzemi hõmérsékletet.

Rekordszámú homologizáció
Az új P Zerót bemutatását követõen máris 15, a világ legfejlettebb és legnagyobb presztízzsel rendelkezõ modelljére szerelik. Az exkluzív jármûvek között megtalálható a Ferrari 599 GTB Fiorano, a Lamborghini Murciélago és Gallardo,az Audi R8 és S8, az Aston Martin DB9, a Maserati Quattroporte, a Jaguar XK, a Mercedes AMG sorozatának tagjai, s emellett hamarosan megtalálható lesz a az Alfa Romeo 8C Competizione, valamint a Porsche és BMW legizgalmasabb jármûvein is.


Pirelli gumiabroncsok

A olasz székhelyû Pirelli a világ ötödik legnagyobb gumigyártója. A Pirelli közel 140 éve van jelen a világ gumiiparában, és mára több mint 160 országban képviselteti magát. A Pirelli gumi abroncsok a prémimum kategóriába tartoznak, jelentõs mértékben képviseltetik magukat a csúcskategóriás abroncsok között csakúgy mint a kompakt kategóriában.
A Pirelli a világ 12 országában 24 gyárban készíti az abroncsait.

Vélemények

Legújabb értékelések

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 0, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólások