Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

hankook_w440_1.jpgA Hankook téli gumiabroncsa, az Icebear W440 az ADAC, az OEAMTC és a TCS tesztjei alapján a legjobb eredményt érte el, és a „különösen ajánlott“ besorolást kapta

 

  • 18 téli gumiabroncsot teszteltek a VW Golf kategóriájának megfelelõ 205/55 R 16 méretben;
  • Csak 5 gumiabroncs érte el az ADAC, az OEAMTC és a TCS tesztjeiben is a legjobb eredményt;
  • A Hankook Icebear W440 „nagyon jó az összes biztonsággal kapcsolatos kritérium szempontjából“.

 

 

Németország, Neu-Isenburg, 2009. szeptember 25. – A Hankook Icebear W440 az ADAC 2009-es nagy téli gumiabroncs tesztjén a legjobb, „különösen ajánlott“ besorolást kapta. Az új magyarországi Hankook gumiabroncsgyárban készülõ Icebear W440 gumik a biztonsággal kapcsolatos összes kritérium terén a legjobb érdemjegyet kapták az ADAC tesztelõitõl, akik az ÖAMTC (osztrák autóklub) és TCS (svájci autóklub) szakembereivel együtt próbálták ki a gumiabroncsokat, akik ráadásul megállapították, hogy az Icebear „rendkívül kiegyensúlyozott“ gumiabroncs.

 

Az ADAC, az OEAMTC és a TCS tesztelõi egyaránt a kiegyensúlyozottságot emelték ki, mint a kiváló eredmény és az ajánlás alapját. Ez a kiegyensúlyozottság a sokféle területen dicséretesen teljesítõ Hankook Icebear W440 legfõbb erõssége, mivel kiváló teljesítményt nyújt a hideg évszakban elõforduló mindenféle idõjárási körülmények között, hóban, fagyban, száraz vagy nedves úton egyaránt. Ez minden gumiabroncs teszt legfontosabb kritériuma, melyben az Icebear a legjobb eredményt érte el az egész mezõnyben, és így maga mögé parancsolhatott számos elismert márkát. A vizes úton való fékezés, az aquaplaning, a kezelhetõség vizes úton, vagy a biztos kanyarmenethez szükséges megfelelõ úttartás tekintetében a Hankook Icebear W440 kiválóan szerepelt, egyetlen területen sem mutatott gyengébb teljesítményt.

A számos egyéb összehasonlító tesztben elhanyagolt szempontok, mint a kényelem vagy a gördülési zaj az ADAC, az OEAMTC és a TCS tesztjében helyet kapott. A Hankook Icebear W440 itt is a legjobb oldalát mutatta. Nemcsak nagyfokú kényelemmel kényezteti vásárlóit, hanem a legalacsonyabb külsõ zajszintet is teljesíti a kategóriájában, ami különösen a környezet számára fontos.

- Az Icebear W440 nem csak elismert gumiabroncs, - jelentette ki Jin-Wook Choi, a Hankook Tire ügyvezetõ alelnöke és európai igazgatója, - de az autóklubok aktuális tesztjei szerint kategóriája legjobbjai közé tartozik. Különösen örülünk annak, hogy a mindenféle idõjárási körülmények között érvényes biztonsági jellemzõk mellett a kényelem és a gördülési zaj terén is képes volt pontokat gyûjteni. Ez is bizonyítja globális fejlesztési filozófiánk, a Kontrol technológia 1) “eredményességét.

Az Icebear W440 a Hankook gumiabroncsgyár által szabadalmaztatott SCCT (szabályozott merevségû kontúr elmélet / Stiffness Control Contour Theory) alapján készült, mely javított kezelhetõségi jellemzõket valamint nagyobb tartósságot nyújt. A gumiabroncs optimalizált kontúrja emellett nagyon jó téli jellemzõket és egyenletesen alacsony kopást is biztosít. A kötött forgásirányú, áramlást segítõ V-Profillal és termoelasztikus teljes szilika futófelületi keverékkel rendelkezõ Hankook Icebear W440 a következõ sebesség jelölésekkel kapható: Q (-160 km/h) és H (-210 km/h) között, 135/80 R 13 és 205/55 R 16, közötti méretekben, részben nagy terhelhetõségû kivitelben is. A 47 különféle méret a kereslet széles skáláját fedi le, a mikorautóktól a kis és kompakt, gyorsabb, középkategóriás limuzinokig és kombi modellekig.

Járványügyi helyzet miatti tájékoztató!

Webáruházunk, és gumiszervizünk zavartalanul üzemel! A rendelések átvétele kiszállítással, illetve személyesen is lehetséges!

A termékek személyes átvétele a telephelyünkön, 15 óráig lehetséges

15 óra után csak a gumiszervizünk üzemel, nem adunk ki terméket elvitelre!

A gumiszervizünk nyitva 8-18 óráig.

Gumiszerelési tájékozatás:

  • A szerviz területén csak a beállóra való beállás illetve a fizetés ideje alatt tartózkodhat!
  • Kérjük minden alkalmazottunktól tartson legalább másfél méter távolságot, mindannyiunk egészsége érdekében!
  • Ha köhög, lázas, beteg, kérjük maradjon otthon!
  • A láthatóan beteg ügyfél kiszolgálását, fertőzés megelőzési okokból megtagadhatjuk!