Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

pr34-ts830p-uv.jpgIdén õsszel debütál az új ContiWinterContact™ TS 830 P

A Continental idén õsszel dobja piacra új téli abroncsát, amely a ContiWinterContact™ TS 830 P nevet viseli. Téli termékportfoliójában ez a második olyan abroncs, amely tökéletes összhangban mûködik a modern elektronikus menetstabilizáló rendszerekkel. Az abroncs mintázatát a változékony téli idõjárási körülményekhez specializálták. Az aszimmetrikus mintázat tökéletes irányíthatóságot és kezelhetõséget biztosít, legyen az útfelület akár vizes vagy száraz, akár havas vagy jeges. Az abroncs lamellázatát úgy alakították ki, hogy az ESC (vagy ESP) általi beavatkozásokat kimagasló hatékonysággal juttassa érvényre. Ez a különleges kialakítás minden olyan igényt kielégít, melyre a nagyteljesítményû gépjármûveknek szükségük van. Az új ContiWinterContact™ TS 830 P a piacra dobás pillanatában 30 különbözõ méretben lesz elérhetõ, maximálisan 270 km/h jóváhagyott sebességig. A Mercedes-Benz már nyáron garanciát vállalt arra, hogy új gépjármûvei ezeken az abroncsokon hagyják el a gyárak területét.

A Continental fejlesztõmérnökei által kifejlesztett új ContiWinterContact™ TS 830 P egy különösen jól kiegyensúlyozott téli gumiabroncs. Az abroncs aszimmetrikus mintázati kialakítással rendelkezik, és az optimalizált blokkmerevségnek köszönhetõen egyenletes a nyomáseloszlás a gumiabroncs útfelülettel érintkezõ részén. Ezen felül az abroncs külsõ oldalán nagyszámban található merev blokkok biztos tapadást garantálnak kanyarodáskor és rendkívül precízen reagálnak a legapróbb kormánymozdulatokra is. A futófelületi mintázat középsõ részén található rendkívül merev blokkok, valamint a speciális kialakítású és sûrûn elhelyezett kapaszkodóélek maximális erõátvitelt tesznek lehetõvé a havas és jeges útfelületen történõ induláskor és fékezéskor. A blokkok között található számtalan vízelvezetõ csatornának köszönhetõen a víz rendkívül gyorsan és biztosan tud távozni nedves útfelületen az érintkezési felület alól.

Annak érdekében, hogy a menetstabilizáló rendszer mûködésének hatékonysága növekedjen, az új ContiWinterContact™ TS 830 P vállrészén található szinusz-lamellák merõlegesek a haladási irányra. Így nem csak a hosszanti irányú, hanem az oldalirányú erõhatásokat is rendkívül hatékonyan képesek átvinni az útfelületre. Ennek a hatékony mintázat kialakításnak köszönhetõen, az irányítási és fékezési utasítások közvetlenül érvényesülnek még azokon a gépjármûveken is, amelyek nem rendelkeznek menetstabilizáló rendszerrel.

A futófelület külsõ és belsõ oldalának 2:1 felosztási aránya havas és száraz útfelületen jelentõs mértékben növeli a jármû irányíthatóságát, és alacsonyabb menetzajt eredményez. Az új ContiWinterContact TS 830 P teljes élettartama alatt kimagasló teljesítményt és tökéletes biztonságot garantál, amely elsõsorban a kiegyensúlyozott abroncskontúrnak és kopásálló futófelületi keveréknek köszönhetõ.

pr34-ts830p-dimension-hu.gif

Járványügyi helyzet miatti tájékoztató!

Webáruházunk, és gumiszervizünk zavartalanul üzemel! A rendelések átvétele kiszállítással, illetve személyesen is lehetséges!

A termékek személyes átvétele a telephelyünkön, 15 óráig lehetséges

15 óra után csak a gumiszervizünk üzemel, nem adunk ki terméket elvitelre!

A gumiszervizünk nyitva 8-18 óráig.

Gumiszerelési tájékozatás:

  • A szerviz területén csak a beállóra való beállás illetve a fizetés ideje alatt tartózkodhat!
  • Kérjük minden alkalmazottunktól tartson legalább másfél méter távolságot, mindannyiunk egészsége érdekében!
  • Ha köhög, lázas, beteg, kérjük maradjon otthon!
  • A láthatóan beteg ügyfél kiszolgálását, fertőzés megelőzési okokból megtagadhatjuk!