Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

„Michelin Minősített Szakszerviz” program indult Magyarországon!

A Michelin új programot indított el a gumiabroncs forgalmazók körében, melynek keretében speciális Michelin minősítést kaphatnak az abroncskereskedések eladáshelyei.

Ezzel az új minősítő rendszerrel, a Michelin hozzájárul ahhoz, hogy emelkedjen az abroncsvásárlóknak nyújtott szolgáltatások színvonala. A Michelin garantálja, hogy azok az abroncskereskedések, amelyek elnyerik ezt a minősítést, maradéktalanul megfelelnek az ügyfélfogadás, a műszaki tanácsadás és szolgáltatások terén támasztott komoly szakmai feltételeknek. Az audit során a Michelin által meghatározott 83 kritériumot vizsgálják az eladóhelyen.

A minősítést csak egy független szervezet által végzett audit sikeres teljesítése esetén kaphatják meg az abroncskereskedések. Magyarországon az auditot a független minőségellenőrzés és rendszertanúsítás területén régóta működő SGS Hungária végzi. A minősítés érvényessége egy év, évente szükséges az auditok sikeres teljesítése ahhoz, hogy a kereskedés megtarthassa ezt az elismerést.

 

A Minősített Szakszerviz embléma azon erőfeszítéseknek az elismerése, hogy a szakkereskedés minőségi szolgáltatást biztosít az abroncsot vásárló ügyfelek számára, optimalizált munkamódszerekkel, kellemes környezetben. Magyarországon összesen eddig 13 telephely nyerte el a minősítést, amelyet külön embléma jelez az abroncsvásárlók számára.

A Michelin Hungária Kft. megújította az internetes abroncskereskedő keresőjét, annak érdekében, hogy ennek a teljesen új és innovatív kezdeményezésnek még nagyobb hangsúlyt tudjon adni. Ezáltal a keresőn kiemelt szerepet kapnak a Minősített Szakszervizek és általánosságban a vásárlók sokkal pontosabb információt kaphatnak azokról az értékesítési helyekről ahol Michelin abroncsot vásárolhatnak.

Látogasson el a Michelin magyarországi honlapjára, ahol megkeresheti az Önhöz legközelebb lévő Minősített Michelin Szakszervizeket.

 

idopontfoglalas

Webáruházaink

Motorgumi áruházunk is érdekelheti!

motorgumi banner kicsiAlufelni webáruházunk

alufelni banner kicsi

 

Nyitva tartás

Taylor Gumi-, és Klímaszervíz Kft

1194 Budapest Méta u. 13.

Tel: 061-280 6567

E-mail: info@taylorgumi.hu

Nyitva tartás:

H: 8-17h 

K: 8-17h

SZ: 8-17h

CS: 8-17h

P: 8-17h

SZ:Zárva

V: Zárva