Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

teliszelvedoSzámos környező országban kötelezővé tették már a téli gumiabroncsok használatát, és az idei télnek is voltak olyan momentumai, amikor nagyon fontos lett volna, hogy minden közlekedő jármű megfelelő téli gumiabronccsal legyen felszerelve. Emlékezzünk, csak a hirtelen jött márciusi ítéletidőre, amikor a fél ország hirtelen kerül hótakaró alá. Természetesen, ahol a katasztrófavédelem járművei is elakadtak, ott a téli gumi sem segít, de a sok ember jutott volna haza még az utak járhatatlanná válása előtt, ahelyett, hogy az első centiméternyi hó lehullása után keresztbe álljon az úton, ellehetetlenítve ezzel más, felkészültebb autósok hazajutását is.

A Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) kötelezővé tenné minden autóra a téli gumi használatát hazánkban is. Véleményük szerint a közlekedésbiztonság érdekében szigorúbb téligumi használatra lenne szükség.
A fővárosi önkormányzat rendelete szerint idén október 15-től kötelező lesz a téli gumiabroncsok használata, de a szövetség szerint ezt a rendeletet a teljes autós társadalomra ki kellene terjeszteni.
A gumiabroncs gyártókat tömörítő szervezet a téli gumi használat kötelezővé tételéről egyeztetést kezdeményezett a kormánnyal.

idopontfoglalas

Webáruházaink

Motorgumi áruházunk is érdekelheti!

motorgumi banner kicsiAlufelni webáruházunk

alufelni banner kicsi

 

Nyitva tartás

Taylor Gumi-, és Klímaszervíz Kft

1194 Budapest Méta u. 13.

Tel: 061-280 6567

E-mail: info@taylorgumi.hu

Nyitva tartás:

H: 8-17h 

K: 8-17h

SZ: 8-17h

CS: 8-17h

P: 8-17h

SZ:  Zárva

V: Zárva