Nyári gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Nyári gumi - toplista

A vezetõ pozíció megint igazolást nyert minden biztonsági elvárás tekintetében.

Ebben ez évben a Continental abroncsai újra a legjobb minõsítéseket szerezték meg a téli abroncstesztek alkalmával.

Az ADAC, a Stiftung Warentest fogyasztóvédelmi intézet, az ÖAMTC (Osztrák Autó-Motor és Turisztikai Klub), a TCS (Svájci Autó Klub) és két különösen jelentõs magazin – "AutoBild" és "auto motor und sport" – tesztsorozatokat végzett a ContiWinterContact™ TS 800, TS 810 és TS 830, valamint 60 különbözõ téli konkurens abroncs bevonásával. Az eredmény: minden Continental márkájú abroncsot az elérhetõ legmagasabb minõsítéssel tüntették ki – "Különösen ajánlott", "Jó" és "Példamutató". Ezek az eredmények ismételten megerõsítik azt a tényt, hogy a Continental gumiabroncsai vezetõ pozíciót töltenek be, ha a biztonságot garantáló tulajdonságokat vizsgáljuk, és kimagasló értéket képviselnek vizes útfelületen.

 

 

 


A fogyasztóvédelmi szervezetek és a rendkívüli befolyással rendelkezõ szerkesztõségek által a német nyelvterületeken lefolytatott tesztek eredményei hiteles és átfogó körképet adnak az abroncsipar termékeirõl. Ezek a tesztek nagy segítséget nyújtanak a vezetõk számára, hogy eligazodjanak a termékek világában és az ismeretek birtokában a legmegfelelõbb abroncsot tudják kiválasztani a tél beköszöntével.pr18_wi_tyre_test_2008_ts830.jpg

ContiWinterContact™ TS 830: a legjobb minõsítés az ADAC és a Stiftung Warentest tesztjén.

Az ADAC téli abroncstesztjében számos modellt, köztük az új ContiWinterContact™ TS 830 abroncsot is értékelte 15 és 16 colos abroncsátmérõben. Az új téli abroncs csak most debütált és máris megszerezte a második helyezést és az elérhetõ legmagasabb, "Különösen ajánlott" minõsítést nyerte el; ezzel egy idõben a Stiftung Warentest próbatételén is kitûnõen helyt állt, és a második hely megszerzésével a rendkívül elõkelõ "Jó" minõsítést kapta. Az ÖAMTC és a TCS is egyhangúan a "Különösen ajánlott" eredményre jutott. Az ADAC, az ÖAMTC és a TCS közös tesztjében 19 különbözõ márkájú téli abroncs vett részt és kapott valamilyen minõsítést. A ContiWinterContact™ TS 830 teljesítményérõl szóló jelentésben külön fejezetet szenteltek a kimagaslóan kiegyensúlyozott teljesítményrõl, továbbá arról, hogy a legjobb eredményt érte el az összes abroncs közül a vizes útfelületen végzett fékteszt során és egyedülálló teljesítményt nyújtott behavazott úton is.

ContiWinterContact™ TS 810: az "auto motor and sport" és az "AutoBild" véleménye is azonos

Az "auto motor und sport" szerkesztõsége is elvégezte szakértõivel saját téli tesztjét, melyben az abroncsokat egy normál méretû sedanra szerelték. A Stuttgart központú médium a ContiWinterContact™ TS 810 prémium abroncsot ugyancsak "Különösen ajánlott" minõsítéssel tûntette ki. Az "AutoBild" szakértõi csapata is hasonló álláspontot képviselt, és az elérhetõ legmagasabb, "Példamutató" minõsítéssel jutalmazta az abroncs kimagasló teljesítményét. A két tesztben 20 különbözõ modell vett részt. A ContiWinterContact™ TS 810 kiváló minõsítését a rendkívül jó tapadásának, a havas útfelületen nyújtott rövid fékútnak, a vizes és száraz útfelületen tapasztalható egyedülálló módon kiegyensúlyozott kezelhetõségnek köszönhette.

ContiWinterContact™ TS 800: teszt gyõztes a Stiftung Warentest próbáján és második az ADAC tesztjén

A ContiWinterContact™ TS 800 - mint minden más Continental abroncs – remek teljesítményt nyújtott az Európa pr18_wi_tyre_test_2008_ts800.jpglegnagyobb autóklubja által lebonyolított tesztsorozaton. Teszt gyõztes lett a Stiftung Warentest, és a rendkívül elõkelõ második helyezést érte el az ADAC, az ÖAMTC és a TCS közös tesztjén. A szakértõk véleménye szerint a ContiWinterContact™ TS 800 téli abroncsot a nagyon jó kiegyensúlyozottság jellemezte, így nem meglepõ, hogy a legjobb eredményt érte el vizes útfelületen és kiemelten magas helyezést kapott havas és jeges útfelületen.

A Continental egyike a világ legnagyobb autóipari beszállítóinak. A vállalat a gumiabroncsaival, a fékrendszerekkel, a futómû és hajtástechnikai elemekkel, az adatátviteli megoldásaival, a jármûelektronikákkal és technikai elasztomerekkel elõsegíti a biztonságosabb közlekedést, és hatékonyan hozzájárul a környezetvédelemhez. Ugyanakkor meghatározó partnere az autóiparnak a kommunikációs rendszerek fejlesztésében is. Jelenleg megközelítõleg 150.000 alkalmazottat foglalkoztat 36 ország 200 helyszínén.

Ma már minden negyedik abroncsot a piacvezetõ Continental gyárt Európában és a futószalagokról legördülõ új autók több, mint 30%-a is Continental abroncsokon hagyja el a gyárak területét Európában. A gumiabroncs üzletág Hivatalos Támogatója a 2010 FIFA World Cup™-nak, melynek Dél-Afrika ad otthont.