Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Téli gumi - toplista

hankook_w440.jpg

A Hankook "Icebear W440"-es téli gumiabroncsa díjat kapott az "Auto/Strassenverkehr" szaklaptól.Az "Auto/Strassenverkehr" szaklap "Price Tip" díját a Hankook "Icebear W440-es típusú gumiabroncsa kapta.Az "Auto Motor és Sport" magazin közremûködésével 14 különbözõ márkájú téli gumiabroncsot teszteltek

 

A Hankook "Icebear W440"-es téli gumiabroncsa Price Tip díjat kapott az "Auto/Strassenverkehr"-tõl, téli gumiabroncs teszten (kiadvány: 25/2007, a tesztelt gumiabroncs mérete: 205/55 R 16 H, a tesztelést C-osztályos Mercedeszen hajtották végre), tudósította a híres stuttgart-i Motorpresse-Verlag.

 

A tesztelõk az összes biztonsági kritériumokra összpontosítottak az "Auto Motor und Sport" társmagazinnal közösen végzett teszt során, melyek a hideg évszakban különös fontossággal bírnak. Az Icebear W440 kiváló eredményeket szerzett vizes és havas körülmények között fékezésben, éppúgy, mint aquaplaning helyzetekben, továbbá magasabb pontokat kapott a versenyzõk többségénél.

 

A számos tesztjelentkezõ ellenére - az alacsony ár kategóriában 14 márka gumiabroncs-versenyzõ közül - az Icebear volt az egyetlen, mely elnyerte a "Price Tip" díjat, a legjobb ár-érték arány kategóriában. Az tény, hogy az egyik legcsendesebb gumiabroncs is ez volt a tesztelés során, és bonusz pontokat szerzett a kényelem kategóriában, valamint elõsegítette, hogy a szaklap szerkesztõi is ezt ajánlják. A tesztelés kivitelezõinek véleménye, hogy: "az igen sikeres Icebear W440 jó példa arra, hogy minõséget nem csak kizárólag a prémium márkák kínálnak".

 

"Nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel", nyilatkozta Byeong Jin Lee, a Hankook Tire európai képviseletének értékesítési és marketing elnöke. "Mindez igazolja, hogy a stratégiánk, miszerint termékeinkkel a legjobb ár-teljesítmény arányt biztosítjuk, teljesen helytálló. Nem a legolcsóbb gumiabroncsokat akarjuk vásárlóinknak ajánlani. Elõnyben részesítjük a kiváló és prémium abroncsokat megfelelõ és elfogadható árakon. Végtére is ez a legelõnyösebb választás egy vásárló számára."

 

Az Icebear W440 a Hankook Tire szabadalmaztatott SCCT rendszerben (Stiffness Control Contour Theory) készült, a fejleszthetõség és a jobb tartósság érdekében. A gumiabroncs körvonala, melyet elhatárolt elemzõk segítségével optimalizáltak, ugyancsak kitûnõ téli abroncs-tulajdonságokat biztosít, ebbõl következõen alacsony kopást és repedést tesz lehetõvé. A Hankook Icebear W440 típusú gumiabroncs egyirányú mintázatú V-profilú futófelületének és a termoelasztikus Silica-keveréknek köszönhetõen hatásos vízelvezetést és intenzív tapadást biztosít. Az abroncsszéria Q -tól (-160 km/h) H-ig (-210 km/h) terjedõ sebességindexszel, 135/80 R 13 - 205/55 R 16 mérettartományban kapható, akár nagy teherbírású kivitelben is. Az abroncs 47 különbözõ méretben kapható, mely a jármûkategóriák jelentõs részére használható, a kis autóktól kezdve a kompakt modelleken keresztül, egészen a nagyobb teljesítményû közepes karosszéria méretû szedánokig és lejtõshátú modellekig.

 

A Hankook Tire Vállalatról

 

A Hankook Tire (ügyvezetõ igazgató, Seung Hwa Suh) a világ hetedik és az egyik leggyorsabban növekvõ abroncsgyártó a világon. Innovatív, kiváló minõségû és kiváló teljesítményû radiál gumiabroncsokat gyárt személyautók, terepjárók, 4 kerék meghajtású autók, SUV autók, kisebb teherautók, lakóautók, tehergépjármûvek, buszok és versenyautók számára. Hozzávetõlegesen bevételeinek 5 százalékát fordítja kutatás-fejlesztésre és az 5 globális K&F center segítségével fejleszti csúcstechnológiáit, melyek kielégítik a helyi vásárlói keresletet és fokozzák a vásárlói elégedettséget. A világ 170 országában értékesít, és több mint 12.000 munkavállalót foglalkoztat. Bevételeinek körülbelül 70 százalékát a növekvõ Koreán kívüli piac adja.

 

 

Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Hollandiában, Spanyolországban, Oroszországban, Magyarországon és Törökországban is van leányvállalatuk vagy értékesítési irodájuk. Más európai országokban, például Skandináviában közvetlenül regionális terjesztõk értékesítik a termékeket. A Hankook Tire Európának szentelt figyelmét alátámasztja az a tény is, miszerint több mint 500 millió eurót fektetnek be a magyar gyár felépítésébe, mely 2007 júniusában kezdte meg mûködését. A telephelyet egész Európa ellátására alapvetõ gyártási bázisként használják, 2010-tõl pedig a tervezett gyártási mennyiség évi 10 millió gumiabroncs.

 

{xtypo_button1}Hankook Icebear W440 gumik a webáruházunkban {/xtypo_button1} 

idopontfoglalas

Webáruházaink

Motorgumi áruházunk is érdekelheti!

motorgumi banner kicsiAlufelni webáruházunk

alufelni banner kicsi

 

Nyitva tartás

Taylor Gumi-, és Klímaszervíz Kft

1194 Budapest Méta u. 13.

Tel: 061-280 6567

E-mail: info@taylorgumi.hu

Nyitva tartás:

H: 8-17h 

K: 8-17h

SZ: 8-17h

CS: 8-17h

P: 8-17h

SZ:Zárva

V: Zárva