Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Téli gumi - toplista

A Snowtrac 3-at nyilvánították TESZT-GYÕZTESNEK a legjelentõsebb európai téligumi-teszten! A német c30.jpgADAC, a svájci Touring Club Schweiz és az osztrák ÖAMTC minden évben egy nagy téliabroncs-tesztet szervez. Ezek a holland ANWB-hez hasonló szervezetek hangadóknak számítanak saját országukban és határaikon kívül is. Ezért az általuk szervezett téliabroncs-teszt minden évben igen nagy presztízzsel bíró rendezvény.

 


Az új szezonra a múlt évi májusi Reifen Essen vásáron mutatta be a Vredestein a sikeres Snowtrac 2 utódát: a Snowtrac 3-at. Ezt az abroncsot 20 másik versengõ téli abronccsal együtt vetették alá különbözõ teszteknek és közülük lett az elsõ! A Snowtrac 3 ezzel elnyerte az “igen ajánlott” (“sehr empfehlenswert”) minõsítést.


Néhány idézet a Snowtrac 3 teszteredményeibõl:


"A legjobbnak bizonyult havon és jégen"


"Igen jó az összes biztonsági szempont szerint"


“Nagyon takarékos az üzemanyag-fogyasztás terén”

 

További információk a Snowtrac 3-ról: a biztonság mint kulcsszó

A Vredesteinnek a Snowtrac 3 kifejlesztésével sikerült az abroncsot az egész vonalon tökéletesítenie. A biztonság, mint szempont, igen nagy súllyal esik latba a Vredesteinnél, és ez egyértelmûen meg is mutatkozik az új Snowtrac-nál. Egy kifutó kereszthoronnyal optimalizálták az abroncs ‘kinyomó képességét’, egy új futófelület-összetétellel pedig jelentõsen javították teljesítményét mind nedves, mind száraz és téli körülmények között sikeres elõdjéhez képest. Így nagyobb a vonóerõ és a tapadás havon, ezáltal a Snowtrac 3 bizonnyal a biztonságot jelenti olyan helyzetekben, amikor tényleg ez legfontosabb !


Odafigyelés a környezetre és az lakókörnyezetre

A Snowtrac 3 nemcsak a biztonság terén képvisel külön osztályt. Az újonnan kifundált profil révén az abroncs halkabb is mint elõdei. Emellett a Snowtrac futófelületének gumiösszetétele teljesen mentes a policiklikus aromásokat tartalmazó olajoktól, amelyek környezetterhelést jelentenek. Ezzel az új keverékkel a gördülési ellenállás is lecsökkent. A Vredestein ezzel ismét aláhúzza, hogy milyen jelentõséget tulajdonít a tiszta és egészséges lakókörnyezetnek.


Minden fronton egy lépéssel elõre

A Snowtrac 3 saját szegmensében a legjobb téli abroncs, amelyet a Vredestein valaha kifejlesztett. Egy sor, alább részletesen ismertetett újítás biztosítja az optimális teljesítményeket. A Snowtrac 3 leszámol az összes elõítélettel, melyek a téli abroncsokkal szemben fennállnak. Így azzal a feltételezéssel is, hogy a téli abroncsok nagyobb zajt keltenek és kevésbé precízen kormányozhatók.


Tartósság:

•    Az új futófelületi keverék alkalmazása folytán a gördülési ellenállás kisebb lett.

•    A kifutó kereszthornyok segítségével jobb lett a hó- és sár-kinyomó képesség, s emellett ennek következtében a zajkeltés is csekélyebb lett.

•    Egy extra váll-horony beillesztésével a Vredestein gondoskodott arról, hogy a kopási mintázat az egész élettartam alatt állandó és egyenletes legyen. Az abroncs ettõl még tartósabb lett.

 

Teljesítõképesség téli körülmények között:

•    A Snowtrac 3-nak már nincsenek hagyományos átmenõ hosszhornyai: az abroncs teljes szélességét kihasználjuk a fék- és hajtóerõhöz.

•    A váll-horony ugyancsak nagyobb tapadást biztosít keresztirányban, mind nedves, mind havas altalajon.

•    Az új futófelület-keverék, amely a Snowtrac 2-höz képest egy új polimerrel egészült ki, nagyobb tapadást biztosít téli körülmények között.


Száraz/nedves teljesítõképesség:

•    Az új futófelület-keverék igen stabil útfekvést biztosít.

•    Az abroncs viselkedése javult az abroncs szélességében változó profilmélység folytán.

A Vredestein egy új technológiát fejlesztett ki a vízencsúszás megelõzésére:

•    A Snowtrac 3 profiljának közepén egy újfajta hosszhornyot alakítottak, mely állandó szélesség mellett cik-cakk-mintázatú. Ezáltal a víz gyorsan elvezetõdik.

•     A lekerekített abroncslenyomat ugyancsak a víz és a híg sár gyors és hatékony elvezetésérõl gondoskodik. A Vredestein speciálisan ehhez egy új technológiát fejlesztett ki az aquaplaning megelõzésére:

idopontfoglalas

Webáruházaink

Motorgumi áruházunk is érdekelheti!

motorgumi banner kicsiAlufelni webáruházunk

alufelni banner kicsi

 

Nyitva tartás

Taylor Gumi-, és Klímaszervíz Kft

1194 Budapest Méta u. 13.

Tel: 061-280 6567

E-mail: info@taylorgumi.hu

Nyitva tartás:

H: 8-17h 

K: 8-17h

SZ: 8-17h

CS: 8-17h

P: 8-17h

SZ:Zárva

V: Zárva