Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Téli gumi - toplista

michelin_alpin_a4Nemrég készült el az ADAC 2012-es téli gumi tesztje, amelyről mi is beszámoltunk. A teszt legnagyobb nyertese egyértelműen a Michelin Alpin A4 gumiabroncs, ami minkét kategóriában az eső kettőben végzett, ahol indult.  A kisebb, 165/70 R 14 T méretben teszt győztes lett a Michelin Alpin A4, a nagyobb, középkategóriás autók méretében ( 205/55 R16 H) pedig második lett.

 

 

A Michelin Alpin A4 gumiabroncs nem csak üzemanyag takarékos, de kiváló érékekkel rendelkezik száraz, nedves, jeges és havas úton is.  Az Alpin A4 nem csak egy-egy vizsgált tulajdonságban tudott kiemelkedő eredményeket felmutatni, de összességében, általánosan is nagyon jó eredményt produkált, egyetlen szempont szerint sem mutatott gyengeséget.

Ami a vásárlók számára a menet tulajdonságok mellett egyik legfontosabb tényező, az a kopásállóság, amiben az Alpin A4 különösen jó eredményt ért el mindkét vizsgált méretben, tehát kijelenthető, hogy a Michelin Alpin A4 kiemelkedően jó kopásállósággal rendelkezik

Eddig is tudtuk, hogy a Michelin abroncsai megbízhatóak, igazolják ezt a visszatérő vásárlók és az eddigi gumitesztek, és az Alpin A4 teszt eredményei is csak megerősíti ezt a tényt.

A Michelin Alpin 4 nem az az abroncs, amivel garázsba kellene száműznie autóját!

Kinek ajánljuk?

 

-       Bárkinek, akinek fontos a biztonság, aki szeretne az időjárástól és útviszonyoktól függetlenül nyugodtan és biztonságosan közlekedni.

-       száraz útra

-       nedves útra

-       jeges útra

-       havas útra

michelin-alpin-a4-8

idopontfoglalas

Webáruházaink

Motorgumi áruházunk is érdekelheti!

motorgumi banner kicsiAlufelni webáruházunk

alufelni banner kicsi

 

Nyitva tartás

Taylor Gumi-, és Klímaszervíz Kft

1194 Budapest Méta u. 13.

Tel: 061-280 6567

E-mail: info@taylorgumi.hu

Nyitva tartás:

H: 8-17h 

K: 8-17h

SZ: 8-17h

CS: 8-17h

P: 8-17h

SZ:Zárva

V: Zárva