Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Nyári gumi - toplista

adac2018 12Amikor gumiabroncsok veszünk, nem egy évre tervezünk vele. Általában abban bízunk, hogy új gumi vásárlásával jó néhány évre megoldottuk gondokat, és egy darabig nem gumivételre kell a spórolt pénzünket költeni. Na de mennyi az annyi?

Nem mindegy, hogy mennyit megy az ember egy évben. Van aki 2-3000 km-nél nem autózik többet egy évben, olyan is aki évi 30-40 ezret megy, mert ez a munkája. Jó esetben téli és nyári garnitúrával kell számolni, tehát csak az évi futás fele jut egy-egy garnitúrára. A különbségek nagyok lehetnek abroncs és abroncs között. Amikor a gumi árát nézzük, arra is gondoljunk, hogy nem mindegy, mennyit fog bírni az abroncs.

Az olcsó néha többe kerül, és általában nem csupán a menetteljesítményben fog megmutatkozni a különbség, hanem több más téren is, mint pl. a fékút, a menetzaj, vagy az általános úttartás. Az idén tavasszal készített ADAC teszt szerint van olyan abroncs ami közel kétszer annyi ideig fog bennünket szolgálni mint a másik.

A tesztgyőztes Michelin Primacy 3 több mint 45 ezer km-re lett hitelesítve, ezzel szemben egyik ellenfele, az Infinity Ecosis alig 25 ezret futott mielőtt ment a szemétbe.

Így tekintsünk az abroncsok árára, amikor döntenünk kell, hogy milyen szempontok szerint választunk gumiabroncsot.

idopontfoglalas

Webáruházaink

Motorgumi áruházunk is érdekelheti!

motorgumi banner kicsiAlufelni webáruházunk

alufelni banner kicsi

 

Nyitva tartás

Taylor Gumi-, és Klímaszervíz Kft

1194 Budapest Méta u. 13.

Tel: 061-280 6567

E-mail: info@taylorgumi.hu

Nyitva tartás:

H: 8-17h 

K: 8-17h

SZ: 8-17h

CS: 8-17h

P: 8-17h

SZ:  Zárva

V: Zárva