Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Nyári gumi - toplista

A Michelin Pilot Sport 4 nyári gumiabroncs egy igazi high-performance abroncs, amely azoknak a sofőröknek készült, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és tapadást igénylik. A Michelin Pilot Sport 4 nyári gumiabroncsok új generációja a legjobb választás a sportos járművekhez és sportautókhoz. A gumiabroncsok kialakítása a legmodernebb technológiák felhasználásával készült, és biztosítja a kiváló tapadást és irányíthatóságot száraz és nedves útfelületeken is.

A Pilot Sport 4 a Michelin újgenerációs abroncsa, amely számos innovatív technológiát alkalmaz, hogy kiváló tapadást és tökéletes irányíthatóságot biztosít. A gumiabroncs egy speciális, dinamikus futófelület-kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kiválóan teljesítsen mind száraz, mind nedves útfelületeken. A Michelin Pilot Sport 4 nyári gumiabroncsok kiválóan alkalmazkodnak minden útfelülethez, és a legjobb tapadást és irányíthatóságot biztosítják a legextrémebb körülmények között is. Ha igényes és magas elvárásokkal rendelkezik, válassza a Michelin Pilot Sport 4 nyári gumiabroncsokat, és élvezze a maximális vezetési élményt.

Online webáruházunkban kínáljuk a Michelin Pilot Sport 4 nyári gumiabroncsokat, több méretben és versenyképes áron. Ne habozzon, válassza a Michelin minőségét és tapasztalja meg az igazi sportos vezetési élményt a Pilot Sport 4 gumiabroncsokkal. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.