Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Nyári gumi - toplista

Mivel naponta tucatnyi, a gumiabroncs választás terén tanácsra szoruló vásárló kéri tőlünk, hogy ajánljunk számára gumit, elindítunk egy sorozatot, ahol néhány mondat erejéig az általunk ajánlott, vagy éppen nem ajánlott abroncsokat fogjuk bemutatni.

Fontos tudni, hogy a különböző gyártók, eltérő mináztatai, minden méretben és azon felül akár minden évben is más eredménnyel szerepelhetnek, és szerepelnek is ugyanazon körülmények között a gumi teszteken. Ha egyik gyártó bizonyos mintázatú, méretű és évjáratú abroncsa jól szerepel egy teszten, az nem azt jelenti, hogy 2 évvel később más méretben a gyártó más, vagy akár ugyanolyan mintzarú abroncsa is hasonlóan jól fog teljesíteni.

Persze, egy megbízható prémium gyártó aki rendszeresen  a tesztek élén végen szinte minden évben, az feltételezhető, hogy más méretben, más körülmények között sem a kínai hulladék gumit szintjét fogja hozni.

 

Térjünk vissza, a cikk címében említett Michelin Pilot Sport 4-re.

Kinek ajánljuk a Pilot Sport 4-et?

Azoknak a vásárlóknak, akiknek nem az ár a döntő tényező a gumi vásárlásnál, viszont a legjobb minőséget szeretnék a pénzükért. Akik szeretnének rövid féktávot minden körülmények között, akik szeretnék, ha nem kellene 2 év mulva új gumit venni, mert tesco gazdaságos abroncs már elkopott, és mindazoknak elvárják a legjobb minőséget.

 

A Michelin Pilot Sport 4, 2019-ben a német Autobild magazin által tesztelt több mint 50 féle abroncs közül az első helyen végzett 225/45 R17-es méretben elvégzett nyári gumi teszten.

A Pilot Sport 4 száraz úton 100 km/h-ról 34,2m, nedves úton 80 km/h-ról 43,2m féktávot tudott. Ez nagyjából 25%-al rövidebb mint a teszten lista végén kullogó gumik esetén mért távolság. A tapadása pedig maximálisan kiemelkedő bármilyen mezőnyben, ezért tökéletes választás igazán nagy teljesítményű járművek számára is.

A Pilot Sport 4 2018-ban is számos teszten gyűjtötte be az első helyet, ami azért jelzi, hogy tényleg minőségi termékről van szó, amit a vásárlói visszajelzések is tökéletesen alátámasztanak.