Téli gumi áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket:  Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Év:
Típus:
Model:
Méret:
Évszak:
Kategória
Gyártó
 Szélesség
 Oldalfal
 Átmérő
 Jármű kategória
Defekttűrő
Töröl

Nyári gumi - toplista

kilometeroraA visszatekert kilométeróra jelensége Magyarországon sajnos még mindig egy létező probléma. Sokan sajnos próbálnak meg csalni a kilométeróra visszatekerésével, hogy magasabb áron tudják értékesíteni járműveiket. Az ilyen csalásoknak azonban súlyos következményei lehetnek, hiszen az új vásárlók általában nem ismerik fel a visszatekerés jeleit, és hamarosan szembesülhetnek az autó rejtett hibáival és a javításra költeniük kell.

 

Azonban szerencsére vannak olyan jelek, amelyek segíthetnek felismerni a visszatekert kilométerórát. Az egyik legfontosabb jel a jármű általános állapota. Ha egy autónak alacsony a kilométeróra állása van, de kopott az ülése, a kormánya vagy a pedáljai, az azt jelezheti, hogy az autó valójában sokkal többet futott, mint amit az óra mutat. Fontos kiemelni, hogy az autó állapota és a kilométeróra állása között nem feltétlenül van összefüggés, hiszen egy autó akár nagyobb távolságokat is megtehet alacsony óraszámmal, ha például csak rövidebb távolságokon használták.

Másik fontos jel a szerviztörténet. Ha az autó csak néhány éves, de gyakran járt szervizbe alacsony kilométeróra állás mellett, az is gyanús lehet. A gyakori szervizelés ugyanis azt jelenti, hogy az autóban valószínűleg voltak problémák, és az ilyen problémák általában magasabb kilométeróra-állással járnak.

Ha Ön gyanakszik arra, hogy az autó vissza lettek tekerve, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy forduljon a Méta Autószervizhez. Az autóátvizsgálás során az szerelők ellenőrzik a jármű állapotát, a szerviztörténetet, és ellenőrzik azokat a jeleket, amelyek a kilométeróra visszatekerésére utalnak. Az autó átvizsgálása nem csak a visszatekert kilométeróra felismeréséről szól, hanem az autó általános állapotának felméréséről is.

Összefoglalva, a visszatekert kilométeróra még mindig egy jelentős probléma Magyarországon, és azonban a megfelelő figyelem és az autó átvizsgálása segíthet felismerni a csalás jeleit és megakadályozni a hamisított járművek vásárlását. Az autó vásárlás előtt mindig érdemes alaposan átvizsgálni a járművet, és kérni az eredeti szervizdokumentumokat, valamint ellenőrizni az autó történetét az online adatbázisokban.

Ha pedig még mindig kétségei vannak az autó állapotát illetően, mindenképpen érdemes felkeresni azokat a szakembereket, akik segíthetnek a visszatekert kilométeróra felismerésében és az autó állapotának átvizsgálásában. A Méta Autószerviz szakemberei minden esetben az ügyfelek rendelkezésére állnak, és készek segíteni az autóátvizsgálat során, hogy megbízható járműveket találjanak.

Végül, fontos hangsúlyozni, hogy a visszatekert kilométeróra csalás nem csak az autó vevőjét érinti, hanem az egész járműpiacot. Az ilyen csalások ugyanis rontják a vásárlók bizalmát az autópiac iránt, és hátrányosan érintik az őszinte autókereskedőket és szervizszakembereket.